Reacties voor: Overzicht: jailbreaken op iOS 4.3 en de iPad 2 (jailbreak)

In dit artikel kun je meer lezen over de te verwachten (on)mogelijkheden met betrekking tot het jailbreaken van iOS 4.3 en de iPad 2.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Ziet er niet goed uit voor de iPad 2. Maar er zal wel (snel) een exploit gevonden worden.

  2. Hackers kunnende zullen ze altijd wel een manier vinden, is dat alleen de vraag of ook binnen een jaar is.

    Dus een iPad 1 kopen zou je ook kunnen doen vanwege een jailbreak.

  3. Leuk Artikel. Maakt een hoop duidelijk. Dan wacht ik nog even met updaten van mijn apparaten.

    Volgens mij wil Apple ook niet dat er een einde komt aan het jailbreaken want dan hadden ze dit denk ik allang kunnen doen.

  4. Origineel geplaatst door arie
    Volgens mij wil Apple ook niet dat er een einde komt aan het jailbreaken want dan hadden ze dit denk ik allang kunnen doen.

    Zo’n vermoeden heb ik ook. Officieel kunnen ze het misschien niet gaan aanprijzen (ivm afspraken met content providers / developers / telco’s) Maar ze profiteren natuurlijk wel degelijk van alle buzz die om deze scene hangt. Daarnaast lost het ook meteen het grootste kritiek punt op; het toelatingsregime van Apple tot de Appstore.

    Hetzelfde zag je ook bij de consoles. Op de PS3 kon je legaal linux draaien en dus was geen hacker geïnteresseerd, in tegenstelling tot de Xbox en Xbox360. Nu is die feature weggehaald en opeens is er een hack-scene, en bijbehorende buzz…

  5. Nou, heb net een iPad 2 gekocht maar zoals het er nu uitziet is het niet best. Hoop dat er snel een untethered jailbreak uitkomt. Want anders kan ik alleen maar gratis spellen downloaden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.