Reacties voor: Outlook voor iOS laat je snel een Skype-gesprek starten

Microsoft Outlook werkt nu beter samen met Skype. Dankzij de nieuwste update kun je direct vanuit Outlook een Skype-gesprek beginnen, bijvoorbeeld over een geplande vergadering. Ook kun je straks gratis videobellen met meerdere mensen in Skype voor iOS.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Leuk dat ze Outlook steeds nieuwe features geven, maar zelf zal ik niet zo snel overstappen naar deze app.
    Het scherm waarin je daadwerkelijk de email leest is voor mij te klein; de balk onderin met de reply/forward knop is te groot en de informatie aan de bovenkant van het scherm is te uitgebreid om een email fijn te kunnen lezen. Zelfs op een iPhone 6 Plus.

  2. @Tymen: eens! En Skype gebruik ik eigenlijk nooit

  3. Mooie app – met voor mij één groot vraagteken… De spellcheck doet het niet, of beter gezegd de underline bij een verkeerd geschreven woord doet het niet.
    Naast verzenden van mail toch wel een belangrijke functie in een mail app.
    Verder prima, kwestie van smaak denk ik.

  4. Als Skype nu ook op iOS en Android als vervanger van Lync kan werken is dit een hele mooie integratie met Outlook. Dat gaat hoe dan ook in 2016 gebeuren zoals Microsoft heeft aangegeven.

  5. Het werkt gek genoeg niet met Skype for Business, alleen met de ‘gewone’ Skype. Dat lijkt me een redelijke misser voor alle zakelijke gebruikers. Hoe dan ook is het verschil tussen Skype en Skype for Business onduidelijk en slecht uit te leggen, terwijl Lync een begrip is.

  6. @Otto: Skype for Business is de nieuwe naam voor Lync. Niets meer, niets minder.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.