Outlook voor iOS met een verbeterd design.

Outlook voor iOS laat je snel een Skype-gesprek starten

Microsoft Outlook werkt nu beter samen met Skype. Dankzij de nieuwste update kun je direct vanuit Outlook een Skype-gesprek beginnen, bijvoorbeeld over een geplande vergadering. Ook kun je straks gratis videobellen met meerdere mensen in Skype voor iOS.

Microsoft Outlook voor iOS is bijgewerkt met een handige nieuwe functie. Dankzij de nieuwste update is het mogelijk geworden om direct vanuit een afspraak een Skype-gesprek te starten. Ook handig: op iOS is het binnenkort mogelijk om gratis te videobellen met grotere groepen in de Skype-app.

Skype-gesprek starten vanuit Outlook

Skype-koppeling in Microsoft Outlook.Versie 2.1.3 van de mail- en agenda-app Microsoft Outlook voegt een handige functie toe voor mensen die vaak gebruikmaken van Skype-gesprekken. Bij het aanmaken van een gebeurtenis in de agenda, kun je nu de schakelaar omzetten om direct vanuit de afspraak een Skype-gesprek te starten. Door mensen uit te nodigen voor de afspraak, kunnen ook zij deelnemen aan het Skype-gesprek. Handig als je een vergadering gepland hebt bijvoorbeeld. Wel is het nodig om de Skype-app geïnstalleerd te hebben.

Tik je in de afspraak op Deelnemen, dan word je automatisch in een groepsgesprek geplaatst. Dit gesprek krijgt dezelfde naam als de afspraak waaraan het gekoppeld is, waardoor je meteen weet waar het gesprek bij hoort. Ook nieuw in de update is de 3-dagenweergave. Door deze te openen, zie je overzichtelijker wat er de komende dagen allemaal gepland staat.

Er is ook nog ander nieuws voor Skype-gebruikers, want het is binnenkort mogelijk om op de iPhone en iPad gratis te videobellen voor groepen. De optie is al lang beschikbaar voor onder andere de desktop, maar binnenkort moet de functie ook naar iOS komen. Wanneer de functie precies komt is nog niet bekend, maar je kunt je nu alvast wel aanmelden via de speciale pagina van Skype.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2016, 8:57
Categorie Apps
Onderwerpen outlook, skype
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.