Reacties voor: Otterbox brengt Defender Series voor iPhone 3G uit

De Otterbox Defender is nu beschikbaar voor de iPhone 3G. De case beschermt je iPhone onder ruige omstandigheden, maar is niet volledig waterdicht.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Niet voor Linda de Mol-types denk ik.
    Misschien een paar opsturen naar Afghanistan en zien hoe ze in de praktijk werken…

  2. @Bacillus wat grappig zeg

  3. Hem ‘m al. Alleen jammer dat het polycarbonaat membraan scherm zorgt voor luchtbubbles en olievlekken. Dit is een bekend probleem bij Otterbox, en staat ook bij hun FAQ vermeld.

    Heb zelf het membraan scherm eruit gebroken, en de iPhone voorzien van een “normale” screenprotector. I.c.m. de Otterbox (zonder membraan scherm dan) werkt ‘ie prima.

  4. Wat een ontzettend lelijk tasje.
    Mijn god, dan kun je o.a. je iPhone net zo goed thuis laten als je dan zo bang bent je iPhone te laten vallen etc.

    Gewoon een flexibele rubber case + screenprotector werkt beter dan deze oerlelijke en grote behuizing waardoor je iPhone gaat lijken op een baksteen.

  5. Onvoorstelbaar wat een lelijk gedrocht. Ik snap echt NIET dat mensen hun mooie telefoon willen verstoppen in zo’n wanstaltig attribuut!

    Als je je iPhone wil beschermen neem dan een hoesje waar de telefoon makkelijk in en uit te halen is. Dan is ie onderweg veilig, en als je ‘m gebruikt zie je even weer waarom je de iPhone gekocht had en niet een of andere nokia baksteen.

  6. misschien voor iemand die m ook tijdens bv. Snowboarden wil gebruiken 😉

  7. Wat een onwaarschijnlijk lelijk ding. Voor dat geld hadden ze ook best een wat gestroomlijnder design mogen maken.

  8. Super om mee te geocachen! Zeker nu er geocaching apps zijn waarmee het al redelijk cachen is. Paperless caching komt zo wel heel dichtbij.
    Op de wishlist!

  9. In het geel lijkt ie een beetje op de Sonim 😛

  10. ‘t Is zeker geen case voor “alledaags” gebruik, daar maken ze hem ook niet voor…nee, ik heb niks met de producent maar ben altijd blij geweest met mijn Otterbox op mijn zeilbootje (+navigatie op de pda…)..;-)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.