Otterbox brengt Defender Series voor iPhone 3G uit

De Otterbox Defender is nu beschikbaar voor de iPhone 3G. De case beschermt je iPhone onder ruige omstandigheden, maar is niet volledig waterdicht.

Otterbox DefenderOtterbox heeft aangekondigd dat de Defender Series voor de iPhone 3G nu klaar om te verschepen is. De Defender-case is een hardplastic case voor ruige omstandigheden. Het bevat drie beschermlagen: een polycarbonaat membraan om tegen krassen en vuil te beschermen, een polycarbonaat huls tegen vallen en stoten en een siliconensckin voor betere grip en om klappen op te vangen. Als de iPhone in de case zit kun je nog steeds de muteknop omzetten en het scherm bedienen.

De case is voorzien van een holster-achtige ClipStand die je ook als uitklapbare voet kunt gebruiken om de iPhone op z’n kant te zetten. Akoestische openingen zorgen ervoor dat het geluid van microfoon en speakers nog steeds er doorheen gaat. De Otterbox Defender is beschikbaar in zwart en zal later ook in wit, zwart/geel en roze worden uitgebracht. Dit model is niet geschikt voor de eerste generatie iPhone en bestand tegen volledige onderdompeling in water is ‘ie ook niet. Maar in de douche (niet ónder de douche) overleeft je iPhone het wel.

De case kost $49,95. Onze case is al onderweg; binnenkort een review van de Otterbox Defender.

Meer info: Otterbox

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2008, 10:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen defender, hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.