Samsung Galaxy Fold5

Reacties voor: ‘iPad mini wordt in 2026 vervangen door opvouwbaar apparaat’

Apple zou plannen hebben om in 2026 een opvouwbaar apparaat uit te brengen, dat de iPad mini kan vervangen. Het zou gaan om een 7-inch tot 8-inch apparaat, beweert de Koreaanse site The Elec.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Een opvouwbare iPad is net zo nuttig als een inschuifbare bestelauto, het is een waardeloze ontwikkeling, de Samsung Fold, wordt niet voor niets Samsung Fault genoemd omdat de complexe techniek die een OLED met zich meebrengt zich niet makkelijk laat opvouwen en openklappen voor lange duur, dus moet er een compromis worden gemaakt, wat neer komt op dure reparaties na een jaar van gebruik. Koop gewoon het apparaat wat bij je past, moet het in je broekzak passen? Koop dan een mini, en anders moet het voor altijd mee in een sleeve. Het heeft een hoog gadget gehalte zo van, kijk mij eens met m’n nieuwe hebbe-dingetje.

    • Kan me bij Sapper aansluiten. Het maakt een idee wat top is kapot, omdat er een hoog gadget gehalte aan zit.
      Apple moet zich bezig houden met functionaliteit en top design, niet met een puur en alleen gadget gehalte.
      Duurzaamheid en langdurig gebruik en houdbaarheid zijn MAcbooks iphones, Apple watches, Ipads. Met een vouwbaar scherm, is het na een paar jaar op.
      Apple moet of een los product, dus extra uitbrengen voor degene die persé vouwbaar wil, maar niet weer een product vervangen wat in de basis al perfect is (zoals een grote in plaats van een kleine SE).

  2. Tussen 2026 en 2027?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.