Reacties voor: Opinie: Waarom een verbeterde Apple Watch Series 4S een goed idee is

Naast de nieuwe iPhones kijken Apple-gebruikers ook erg uit naar een nieuwe Apple Watch. Toch is het mogelijk dat Apple dit jaar geen gloednieuw model op de planning heeft. Een nieuw model heeft wat ons betreft echter wel zin, zelfs al is het maar een kleine update in de vorm van een Series 4S.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Het wordt óf een Apple Watch 5 met minstens één of twee belangrijke vernieuwingen óf de Watch blijft gewoon Apple Watch 4 en komt in de Keynote misschien niet eens aan de orde, maar een paar weken later als er een paar nieuwe materialen aan de range worden toegevoegd.

    Het kan ook zijn dat er intussen meer landen een Apple Watch met e-Sim krijgen, nu die breder is verspreid. Dat zou weer wel een reden kunnen zijn om er op de Keynote aandacht aan te besteden.

    Toch hoop ik ook op grotere vernieuwingen.

  2. Ik hoop op een Apple Watch 5 anders blijf ik denk ik bij de 2, de 4s zal denk ik te weinig nieuws toevoegen.
    Apple kennende kan ook zo zijn dat er nu een 4s komt, en dan over een half jaar de 5 ineens(Zou niet 1ste keer zijn ook al eens met iPad gedaan)

  3. Een nog beter idee is voorlopig de Apple watch 4 te blijven gebruiken. Lekker voordelig en nieuwe functies werken toch het eerste half jaar nog niet in NL.

  4. Hoop vooral dat de nieuwe generatie (4S of 5 is me om het even) een stuk krasbestendiger materiaal omvat. Ik zat toevallig gister weer eens even te kijken in de zon, maar dan valt op hoeveel krasjes de 4 al heeft na een paar maanden…

  5. @MrDelissen:
    100% mee eens. Diep triest eigenlijk 🙁

  6. Wat mij betreft uiteraard een watch5. Zit nu nog op de watch0 en die heeft nu enkele krasjes🙃

  7. Origineel geplaatst door Marcel
    Wat mij betreft uiteraard een watch5. Zit nu nog op de watch0 en die heeft nu enkele krasjes🙃

    Oeh tijd voor een hardware upgrade, haha
    Heb alle watches gedragen tot nu de 4 je gaat blij worden met de 5.!

  8. Dit staat op de poster boven Tim’s bed en is zijn lijfspreuk: “#1 Kleinere verbeteringen, toch gevoel van vernieuwing” met daaronder natuurlijk…oh and make it more expensive…zzz echt Tim maakt het bedrijf kapot. Denkt aan korte termijn.

  9. @Ed: Diep triest dat mensen zo met hun spullen omgaan? Moeten ze toch zelf weten. Ik neem aan dat ze er zelf voor betaald hebben.

    Mijn 4 ziet er na bijna een jaar nog als nieuw uit. Mijn oude watches hebben ook bijna geen beschadigingen. Geen enkele iPhone die ooit een schermreparatie heeft gehad. (En ik heb er altijd 2 bij me, dus ik zou er 2 keer zoveel kans op moeten maken.) M’n iPhone’s worden in nieuwstaat uitgefaseerd. Maar misschien heb ik dan wel heel goede motoriek. 😉

  10. @Edwin: Mijn watch 2 ziet er ook nog als nieuw uit, op 1 klein beschadiging na tikkie gehad tegen trap leuning(eigen schuld).
    Anders was er niks op aan te zien dat gebruikt was, ook me 8 plus en iPhone se zien nog prima uit(heb er dus ook altijd 2 bij me).

  11. Voor mij alleen interessant als er 4g komt
    Mijn 4 is super ben er heel blij mee

  12. Als je een nieuwe 4s koopt weet je dat hij weer 5 jaar mee kan. Wat een smoes om om binnen 2, 3 of zelfs jaarlijks een nieuwe te kopen. Geloof je het zelf?
    Ieder moet voor zich bepalen wat hij wil. Dat artikel is Marketingtaal van de bovenste plank!

    Oh ja, ik heb sinds de iPhone heel veel spul van Apple en ben er een fan van maar laat je vooral niets aanpraten.

  13. @Edwin: misschien dat laatste, want ben altijd super zuinig op mijn spullen. Al mijn iPhones die ik heb gehad zagen er als nieuw uit, maar Apple Watch is toch een andere zaak. Heb meerdere Apple Watchs gehad en op de Apple Watch 3 en 4 toch een klein krasje. En dat is flink balen als je zo zuinig bent op je spullen. Ik ga niet met een bescherming op mijn Apple Watch lopen, dat ziet er niet uit. Ik hoop dus echt dat ze iets aan het scherm gaan doen. Dat diep triest slaat natuurlijk op het feit dat het scherm snel beschadigd. Een klein tikje tegen de muur of deur is voldoende voor een krasje.

  14. Na de update net als bij de vorige update op mijn Apple Watch heb ik het volgende probleem mijn medische id is er niet meer, dus heb ik alleen de knopen zet uit en SOS noodmelding, na het loskoppelen en opnieuw koppelen is het probleem over zijn er meer mensen met dit probleem?

  15. Ik denk dat Apple de opvolger van de Apple Watch Series 4 gewoon Series 5 gaat noemen. Met een S5 chip, en andere (en verbeterde bestaande functies) gaat presenteren. Het is sinds jaren goed dat er weinig nieuws bekend is van de opvolger van de huidige Apple Watch. Zo is het uitkijken naar de Keynote veel belovend. Speculeren, en geruchtencircuits afgaan, maar het kijken naar Apple Keynote ook zinloos omdat vrijwel alles bekend is. De Keynote zal dan enkel een bevestiging zijn. Hoe en wat er gaat gebeuren zullen we zien als de Keynote gepresenteerd wordt.

  16. Zou leuk zijn als hij gekoppeld kan worden aan Android devices. Dan opent Apple de deuren om Android gebruikers over te halen.

  17. @Dennis: ja de iPad 3 was heel kort, kwam omdat ze in 1 keer van 30 pins af wilden.

    Dat waren ook hopeloos ouderwetse grote stekkers zelfs mijn eerste Philips savvy in 1998 had een moderner uitziende stekker.

    En nu is t anders om de iPad 2018 gaat een half jaar extra mee!

    Ja de iPad 2 is heel lang mee gegaan maar dat was dan als budget optie zoals nu de iPhone 7 nog steeds te koop is.

    De iPad 2018 was direct budget model en verdwijnt bij t verschijnen vd nieuwe budget iPad .
    Inderdaad koop ik ook liever OF direct nieuw met de iPad 2018 gedaan , dat was mooi 18 mnd t nieuwste toestel gehad, OF ik koop gebruikt, dat is meestal het geval

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.