Reacties voor: Opinie: Waarom ik niet zit te wachten op een Apple Watch met 4G

In sommige landen is de Apple Watch er ook met een 4G-functie, maar in Nederland moeten we daar nog op wachten. Maar is dat wel zo erg? Wat mij betreft niet, want een 4G-funcite heb ik helemaal nog niet nodig.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 56 reacties

  1. Ik deel de mening. Als je vraagt aan de mensen van tegenwoordig wanneer zij geen telefoon bij zich hebben is het antwoord 9 van de 10 keer: nooit, ik heb hem altijd bij me. Op het gebied van streaming van muziek: je kan ook een flinke playlist op je watch synchroniseren. Dus ik zie er zelf ook niet heel erg veel nut in verder.

  2. Gedeeltelijk eens. Maar omdat de schrijver het nu niet ziet zitten is het niet nodig??? Normaal zijn redacteuren met meer onzinnigere dingen zeer lovend dus snap deze naar beneden schrijf actie dan ook niet. Ik hoor nooit iets over waarom een 8 oF X nu zoveel beter is terwijl daar nu juist marginale verschillen zitten. Dat die esim niet werkt snap ik maar juist veel sporters zouden die extras wel willen en laten we wel wezen. Naast mijn 3 omega’s en 1 Rolex zou ik alleen een Apple watch willen voor sport. Niet omdat hij zo mooi is. Dat is hij namelijk niet!😎

  3. Deze opinie (niet perse het artikel, maar de mening op zich) is zo triviaal als nat water.

    De Apple Watch met 4g bestaat enkel omdat het kan, echt niet omdat er vraag / nood / nut voor is.

  4. Maar bijvoorbeeld wel 1330,45 neertellen voor een X, terwijl je met een 8 net zo goede specs hebt? Neigt naar een verhaal van iemand die concessies doet, omdat hij/zij het niet kan krijgen of gebruiken. Gemak dient de mens! Als het in NL wel allemaal te verkrijgen was, willen de meeste mensen ook weer hebben en is het de 70,- wel degelijk waard. Om het over de meerwaarde bij een evt verkoop nog maar niet te hebben. (Helemaal als het in NL wel beschikbaar komt) Zo werkt het immers met veel spulletjes in het leven… veel extra en accessoires die je niet nodig hebt of gebruikt, maar toch koopt en dus betaald hebt.

  5. Vergeet niet dat de Apple Watch 4G schijnbaar erg warm wordt en de batterij snel leeg gaat als je belt of 4G functies gebruikt. En de straling op je pols is ook niet echt veilig lijkt me.

  6. Nou ik zie zeker wel voordelen. Heb mijn telefoon niet altijd bij me (als ik met mijn kinderen aan het zwemmen ben) Ik krijg dan wel gewoon berichten binnen of kan direct iemand bellen als er iets is.

    Kan niet wachten tot die in nederland komt, zou er meteen een kopen!

  7. Ik ben het voor een groot deel met je eens. 4G is niet belangrijk, mits Apple de watches gaat voorzien van 5GHz WiFi.

    Sinds een paar maanden heb ik een series 3 gekoppeld aan mijn 6 plus.
    Op mijn werk heb ik mijn telefoon in principe op mijn bureau liggen aan het infuus (moet accu nog laten vervangen; 72% slijtage), maar voor het werk dat ik doe moet ik ook met regelmaat het pand in.
    We hebben overal WiFi, maar alleen 5GHz. En die pakt mijn Watch dus niet.

    Was dat wel zo dan zou ik meer aan mijn Watch hebben dan nu. Maar dat is op dit moment oook alles, verder heel tevreden over mijn Watch!

  8. Ik heb puur de 4G versie genomen (wordt volgende week geleverd) omdat ik dan de SS versie kan kiezen. In Nederland kun je deze niet kopen helaas. Mocht 4G hier gaan werken is het mooi meegenomen…

  9. Koop hem gelijk zodra deze in Nederland is te gebruiken.

  10. Zit er ook niet heel erg op te wachten met één uitzondering. Ik wil per se weer een stalen model omdat deze veel beter combineert met verschillende stijlen bandjes en kleding. En die is er niet zonder 4G…

  11. Wat een suf, persoonlijk en commercieel (naar Apple NL toe) artikel.
    Ik heb de mijne gekocht in Duitsland, een beetje vanwege het feit dat ik de stalen versie
    wilde hebben, maar ik kan niet wachten, tot ik ’em straks kan gebruiken.
    Heel erg vaak heb ik mijn iPhone niet bij me en het lijkt me perfect om dan toch bereikbaar te zijn.

  12. @david: – De Duitse, Franse en Engelse versie zouden in Nederland moeten kunnen werken, kwa frequenties.
    De Chinese en Amerikaanse gaan het hier niet doen is me verteld.
    In Hong Kong wordt’ie gek genoeg ook nog niet geleverd.

  13. ROOD KNOPJE! (Must resist the urge to buy!)

    Ben meer dan tevreden met mijn AW  2 NIKE
    Het is wel een mooie oplossing voor mensen die hun hoofd nog vergeten als het niet vast zat (ik vind het ongelofelijk hoe mensen hun telefoon kunnen vergeten, maar ieder mens is uniek)

  14. Ik heb mijn series 2 te koop, niets gaat er toch boven mijn TAG.

  15. Het grootste gemis van de AW vind i echt de traagheid. Zolang hij niet zelf “native” apps gaat draaien zie ik nog geen meerwaarde om up-te-graden van mijn AW1.

  16. Als de AppleWatch 4G hier uitkomt ben ik de eerste die deze besteld. Het gebeurt me erg vaak dat ik thuis de telefoon niet hoor omdat hij of in de werkkamer of in de woonkamer of andere kamer ligt. Horloge heb ik altijd om. Ook als ik even naar buiten moet voor de glasbak cq afvalbak neem ik niet altijd de telefoon mee. Dus ja voor mij is het voor veel gevallen ideaal.

  17. Gewoon puur uit veiligheid: als er iets voorvalt tijdens het sporten, ben je bereikbaar. Dus ja, liever eentje met 4G!

  18. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  19. Na vanaf de introductie gebruik te hebben gemaakt van de Apple Watch (eerste versie) ben ik sinds vorige week gestopt met hem te dragen, ben eerlijk gezegd uitgekeken op het ontwerp. Draag nu een ‘gewoon’ horloge. Hoop dat Apple op termijn (zou toch heel tof zijn dit jaar) met een totaal nieuw ontwerp komt, want naast de functies is dat voor mij toch wel een belangrijk argument qua horloge.

  20. De enige reden om hem niet te kopen is het feit dat er een SIMcard in zit. Op dat moment is het een zelfstandig werkende telefoon. Dat betekent dat je hem volgens de verkeerswet af moet doen als je achter het stuur stapt. Mocht je iets gebeuren onderweg en de agent herkent de 4g versie dan kost je dat een flinke bekeuring. Immers mensen die hun telefoon tussen schouder en oor klemmen of in hun hoofddoekje steken zijn in het verleden ook al bekeurd. Dat gedeelte mis ik in het betoog van iedereen!!

  21. In oktober jl heb ik een Apple Watch series 3 gekocht.

    Voor mij is een Apple Watch met 4G niet noodzakelijk omdat ik mijn iPhone altijd bij me draag.

    Ik vond en vind het wel jammer dat deze Apple Watch niet met een stalen behuizing en nog sterker “glas” in Nederland verkrijgbaar is.

    De meerprijs voor een Apple Watch met 4G in Duitsland vond ik te hoog, omdat het onbekend is wanneer de Nederlandse providers de 4G op de Apple Watch gaan ondersteunen.

    Overigens ben ik zeer tevreden over de Apple Watch die ik heb gekocht.

  22. @Ivo: Dan is een upgrade een hele belangrijke tip. Ik ben afgelopen week overgestapt van AW Series 0 (sept 2015) naar een AW Series 3. Op het gebied van verschil in snelheid weet je niet wat je meemaakt. Wat een verbetering!

  23. Als scheidsrechter is het rete handig. Onbeperkt bellen en een AirPod en dit horloge en je ben licht en flexibel en in contact met je overige scheidsrechters. En beter dan met een Motorola of Aixa

  24. Kan er wel inkomen in het artikel en de gedachte.

    Maar… ik loop nu hard met mijn telefoon om mijn arm. Heel comfortabel vind ik het niet. Ik zou liever alleen met een watch lopen. Onlangs ook gehad dat ik spontaan een lies blessure kreeg onderweg. 8km van huis af. Dan is het toch wel prettig wanneer je kunt bellen. Natuurlijk gebeuren blessures niet iedere keer. Maar voor mij is het toch wel een reden om te wachten.

  25. Deels mee eens. Bij beschikbaarheid W4 met 4G ga ik gelijk kopen. Het zou zo fijn zijn om zonder telefoon te kunnen hardlopen met iSmoothRun. En ja natuurlijk ook nog een Spotify app.

  26. @MrDelissen: Ik begin er ook een beetje op uitgekeken te raken, ik denk dat ik hem ook ga inleveren bij amac ofzo.

    Notificaties boeien mij sowieso al niet, telefoon staat op stil en watch ook verschrikkelijk die piepjes.
    Daarbij met sporten wil ik juist geen 4g, dus die nieuwe 4g functie lijkt mij ook niks.
    Met sporten wil ik sporten hardlopen weet ik het, dan wil ik niet gestoord worden door jan en allerman.

    Ik heb watch 2 nu bijna een jaar gehad nu, maar ik ga hem weg doen denk ik.

  27. Ik dacht vandaag nog; wat zou het toch handig zijn als m’n AW 4G had…

  28. Wat suf dat de Nederlandse telecom de e-sim niet wil.

  29. Omdat ik altijd m’n iPhone bij me hebt mis ik de 4g functie niet. Ik zou ook niet bereid zijn hier weer een abonnement voor te nemen. Jammer trouwens dat dit dan ook weer zo lekker uitgebuit kan worden door telefoonmaatschappijen.

    Na een aantal maanden heb ik mijn Watch series 3 verkocht. Mijn enthousiasme is volledig weg. Er zijn zo veel functies die je makkelijk met software erbij had moeten programmeren! Ook Siri is erg versimpeld op de Watch.

    Grappig te zien op marktplaats is dat veel meer mensen het enthousiasme hebben verloren. Zoek eens de leukste excuses waarom men het ding verkoopt. Ik vond “ben allergisch voor het metaal” een hele leuke. 😜😜😜

  30. Origineel geplaatst door Bones
    Koop hem gelijk zodra deze in Nederland is te gebruiken.

    Dat is mooi om te horen maar is voor anderen niet interessant om te weten zonder erbij te vermelden WAAROM?

  31. Teee jaar geleden, rondje hardlopen in het bos. Ik loop altijd zonder telefoon. Lomp ding wat ik lastig mee kan nemen

    Op 18KM, nog 4 km van mijn eindpunt aan de bos rand, stap ik op een stronk en scheur m’n enkelbanden.

    Dat was 4KM uiterst pijnlijk door het bos strompelen wat ik had kunnen vermijden met een 4G Apple watch.

  32. Origineel geplaatst door Frank
    De enige reden om hem niet te kopen is het feit dat er een SIMcard in zit. Op dat moment is het een zelfstandig werkende telefoon. Dat betekent dat je hem volgens de verkeerswet af moet doen als je achter het stuur stapt. Mocht je iets gebeuren onderweg en de agent herkent de 4g versie dan kost je dat een flinke bekeuring. Immers mensen die hun telefoon tussen schouder en oor klemmen of in hun hoofddoekje steken zijn in het verleden ook al bekeurd. Dat gedeelte mis ik in het betoog van iedereen!!

    Ik weet niet hoe jij je Apple Watch draagt, maar bij mij hangt-ie gewoon om mijn pols en heb ik beiden handen gewoon aan ‘t stuur. Als jij ‘m in je handen houdt tijdens de rit (wat best opmerkelijk en hoogst ongebruikelijk zou zijn 😏) dan snap ik je verhaal.

  33. Niet mee eens. Er zijn voor mij genoeg activiteiten waarbij ik m’n telefoon niet meeneem en met een AW 4g gewoon bereikbaar kan zijn. Verder vind ik de stalen versie gewoon veel mooier.

  34. Je favoriete playlist via 4g streamen op je Airpods mbv Spotify/soundcloud app zou toch wel erg handig zijn tijdens het sporten/hardlopen.
    Buiten het sporten om zie ik geen voordelen, dan heb ik toch altijd wel mn iphone bij me.

  35. Afgelopen week een gekocht bij Gravis in Münster, gewoon omdat ik de edel stalen versie een veel mooiere uitstraling vind hebben.
    Gravis is een soort Amac in Duitsland en Münster is toch dichterbij dan de Apple store in Oberhausen

  36. Met ‘t met Peter eens. Heb mijne 4G dus al sinds de 4G is uitgekomen, laten komen via de Apple Store in de UK met m’n NL’se Apple account. Hopen dat die NL providers dit jaar overstag gaan. Blijkt kwestie van schakelaartje omzetten bij Vodafone, want Apple Watch herkent al wel netwerk. Wil m’n Apple Music gebruiken tijdens sporten.

  37. Het argument “ik heb altijd mijn iphone bij” lijkt me het slechtste argument ooit.
    Het hele idee van een AW met 4G is dat je je telefoon wat vaker thuis kan laten.

    Hetzelfde als “ik wil geen streaming want ik heb heel veel cd’s en een cd speler.”
    Gemak dient de mens.

  38. Persoonlijk zie ik vanaf het begin al niet het nut van een Apple watch. Mijn geluid van mijn X staat altijd uit, en zit al helemaal niet te wachten om elk berichtje/mail of whatever op mijn pols binnen te krijgen.
    Ik heb steeds meer de behoefte aan rust i.p.v. de gehele dag bereikbaar te moeten zijn. Soms ligt mijn telefoon een halve dag boven op de slaapkamer. Heerlijk gewoon.
    Maar dat is persoonlijk.

  39. Waar ik niemand over hoor in de reacties is dat, wil men 4G gebruiken op de AW, in Amerika $10,00 per maand extra betaald om deze functie te gebruiken. Is toch ook weer $120 per jaar. En geloof me…. dat is in NL straks minimaal het bedrag in Euro’s. Bedragen in US worden namelijk vaak zonder BTW aangegeven.
    Heb zelf de allereerste steel versie. Bevalt nog steeds goed. Zolang ik geen nieuwere versie probeer merk ik niets van traagheid.
    Buiten dat….. Een horloge van € 600 afschrijven in 2 jaar…..Doet toch bijna niemand? Volgens mij…. lees maar even een paar jaar terug…. riep bijna iedereen dat de AW langer mee moest gaan dan een Iphone mbt updates en upgrades.
    Koop je bv een TAG Heuer of iets dergelijks van 1500 euro…. Doe je deze dan al na 4 jaar weg omdat TAG Heuer een geupdate model heeft?
    We blijven toch kippen die door Apple geplukt worden.

    Ik denk wanneer mijn batterij op is of er een heel ander model komt dat ik pas weer investeer. Of het een 4G gaat worden dan……? Geen idee. ieder jaar nog eens een kleine 120€ extra betalen voor een klein beetje extra luxe…. ikweetnie….

  40. Ik koop nooit meer een Apple watch, mijn vorige waaide het scherm gewoon van het de kast.
    Bij Apple aangegeven maar nooit meer iets van gehoord. Dus adviseer ik koop geen watch.

  41. Origineel geplaatst door JoGu
    Waar ik niemand over hoor is dat, wil men 4G gebruiken op de AW, in Amerika $10,00 per maand extra betaald om deze functie te gebruiken. Is toch ook weer $120 per jaar. En geloof me…. dat is in NL straks minimaal het bedrag in Euro’s. Bedragen in US worden namelijk vaak zonder BTW aangegeven.

    Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn

    Niemand? Er staat een complete paragraaf over in het artikel! 😜🤔

    Ik bedoel in de reacties…En aangepast 😉

  42. @Patrik:

    Ik heb hem dus uit eindelijk ook gehaald, maar meer van ik wil hem toch hebben.
    Aan het begin heb ik hem heel veel gedragen, echter nu draag ik hem amper nog.

    Ook met hardlopen heb ik gewoon weer mijn iPhone bij mij, ik heb gewoon een band om mijn middel heen waar ik hem in schuif.
    Ik kan dus ook gewoon even volume ofzo bedienen via die manier.

    En inderdaad ik hecht ook steeds meer aan rust, ik word soms al gek als iemand 5 privé berichtjes achter elkaar stuurt Wat makkelijk in 1 zin/ verhaaltje had gekund.
    De telefoon trilt dan aan 1 stuk door vet irritant, het had ook makkelijk in 1 zin gekund dan.
    Ik heb dus ook al de notificaties allemaal uit staan erop, het is meer een dure stappenteller.

    Ik heb gewoon weer een mooi normaal horloge om, wat ik er ook een stuk mooier uit vind zien om mijn pols.

  43. Wat mij betreft zouden ze de Apple Watch beter compatibel maken met Android.
    Na een jaar Apple en de Apple Watch te gebruiken besluit ik dat de Apple Watch uitblinkt in mogelijkheden en veelzijdigheid. Ze staat jaren voor op de concurrentie. Zelfs de niet 4G versie.
    Kan echter niet meer gezegd worden van de iPhones…

  44. Origineel geplaatst door Gabor
    Het hele idee van een AW met 4G is dat je je telefoon wat vaker thuis kan laten.

    Ik vraag me dan af hoeveel mensen er wél een AW dragen maar hun telefoon thuislaten. Ik denk dat er meer mensen zijn die wél hun telefoon meenemen maar hun AW thuislaten (als ze er al een hebben…)
    Over slechte argumenten gesproken…

  45. Origineel geplaatst door Dennis
    @Patrik:

    Ik heb hem dus uit eindelijk ook gehaald, maar meer van ik wil hem toch hebben.

    Aan het begin heb ik hem heel veel gedragen, echter nu draag ik hem amper nog.

    Ook met hardlopen heb ik gewoon weer mijn iPhone bij mij, ik heb gewoon een band om mijn middel heen waar ik hem in schuif.

    Ik kan dus ook gewoon even volume ofzo bedienen via die manier.

    En inderdaad ik hecht ook steeds meer aan rust, ik word soms al gek als iemand 5 privé berichtjes achter elkaar stuurt Wat makkelijk in 1 zin/ verhaaltje had gekund.

    De telefoon trilt dan aan 1 stuk door vet irritant, het had ook makkelijk in 1 zin gekund dan.

    Ik heb dus ook al de notificaties allemaal uit staan erop, het is meer een dure stappenteller.

    Ik heb gewoon weer een mooi normaal horloge om, wat ik er ook een stuk mooier uit vind zien om mijn pols.

    Dat is bij idd precies hetzelfde!! Leuk dat iemand anders er ook eens zo over denkt.

  46. Origineel geplaatst door Clifford Couwenberg
    Nou ik zie zeker wel voordelen. Heb mijn telefoon niet altijd bij me (als ik met mijn kinderen aan het zwemmen ben) Ik krijg dan wel gewoon berichten binnen of kan direct iemand bellen als er iets is.

    Kan niet wachten tot die in nederland komt, zou er meteen een kopen!

    Quality time anno 2018.. 🤔. Lekker zwemmen met de kids en zelfs dan nog de berichten in de gaten willen houden… 🙄. Vind ik meer duiden op verslavend gedrag..

  47. @Toine: Ja precies 10 jaar geleden kon dat ook niet, en was je ook gewoon gezellig aan het zwemmen.
    Je was zelfs niet eens aan denken aan andere dingen, waarom die obsessie toch dat je alles constant en overal moet weten.

  48. Ik mis dat de 4g versie 16gb heeft tov 8gb…8gb extra voor 70,- vind ik al de moeite waard..daarbij wil ik met sporten het lefste de telefoon thuis laten met toch de mogelijkheid bereikbaar te zijn en muziek af te kunnen spelen onderweg….

  49. Ik denk er precies hetzelfde over. Wanneer je constant alles checkt op je iPhone dan ben je al heel snel niet meer ‘in the moment’. Dat is niet goed voor een mens.
    Ik heb sinds een tijdje de 20:00 uur regel ingesteld: na die tijd check/beantwoord ik geen emails meer. En persoonlijke berichtjes alleen maar wanneer IK er zin in heb. Ik leg m’n iPhone ook echt weg en gebruik alleen de iPad waar ik geen communicatie apps op heb staan en geen meldingen krijg. De mensen in mijn omgeving weten dat wanneer het écht belangrijk is, ze me moeten bellen. En dat werkt heel goed voor mijn rust 😊🙏 Ik raad het iedereen aan. Gewoon weer net zo als vroeger… 🤪

  50. Origineel geplaatst door Suzanne
    Ik denk er precies hetzelfde over. Wanneer je constant alles checkt op je iPhone dan ben je al heel snel niet meer ‘in the moment’. Dat is niet goed voor een mens.

    Ik heb sinds een tijdje de 20:00 uur regel ingesteld: na die tijd check/beantwoord ik geen emails meer. En persoonlijke berichtjes alleen maar wanneer IK er zin in heb. Ik leg m’n iPhone ook echt weg en gebruik alleen de iPad waar ik geen communicatie apps op heb staan en geen meldingen krijg. De mensen in mijn omgeving weten dat wanneer het écht belangrijk is, ze me moeten bellen. En dat werkt heel goed voor mijn rust 😊🙏 Ik raad het iedereen aan. Gewoon weer net zo als vroeger… 🤪

    Daar zou idd eens meer aandacht aan moeten besteed worden. De hele dag maar bereikbaar zijn is voor een groot deel van de maatschappij een verslaving geworden. Zelf tijdens het werk bij velen.
    Ik leg de mijne ook steeds vaker weg. Heerlijk.
    Vooral in de zomervakantie, 3 weken zonder tv en internet. Daar knapt een mens echt van op. Gewoon met het gezin een spelletje doen en eens ouderwets praten…

  51. Een ander verschil is dat de 4G een capaciteit heeft van 16 GB ipv 8 (zonder 4G). Dat verschil is merkbaar bij flink wat Watch-apps

  52. Origineel geplaatst door Bones
    Koop hem gelijk zodra deze in Nederland is te gebruiken.

    Origineel geplaatst door Eric
    Dat is mooi om te horen maar is voor anderen niet interessant om te weten zonder erbij te vermelden WAAROM?

    Ik zeg niet dat ik hem ga kopen. Maar voor mijn werk is een Apple Watch ideaal. Als ik standby moet lopen moet ik dus de hele dag bereikbaar zijn (of dat leuk is is een tweede). De watch zorgt ervoor dat ik geen telefoontjes mis als mijn telefoon op mn bureau ligt of zo. Dus met 4G is het nog handiger daarvoor. Het liefste zou ik dan een ander nummer koppelen zodat als ik gebeld word om mn watch dat ik weet dat het voor het werk is. Rond moeten lopen met twee telefoons is echt een pain.

    Je kan je notificaties filteren ook op je watch. Het probleem is niet het apparaat maar hoe je hem gebruikt.

  53. Ben dus gelukkig niet de enige Apple watch gebruiker die niet verder komt dan het als een dure veredelde stappenteller te gebruiken 🙈

  54. Mensen die de Apple Watch zien als een veredelde stappenteller en denken dat die alleen te gebruiken is als een berichten-melder, zou ik adviseren om (nooit) geen Apple Watch aan te schaffen. 😇 Gebruik de mijne, een 4G Stainless Steel want die matcht mooi met m’n zilveren iPhone X, voor b.v. het bedienen van mijn Hue-lampen, en dat kan via Siri en ja, dat werkt prima. Je kan via Siri ook vragen welk nummer op de radio/tv wordt afgespeeld. Laatst was ik in Chigago en gebruikte de Watch als navigator, moest ergens zijn waar ik de weg niet wist, kon de iPhone gewoon in m’n broek laten. Kwam goed uit in een buurt waarbij je niet met je nieuwe X te koop loop. Verder attendeert de Watch mij om tijdens m’n kantoorwerk af en toe op te staan en een rondje te lopen (en ja, dit is uit te zetten). Ook Suzanne heeft hij me aan de Mindfulness geholpen, om een paar keer per dag op m’n ademhaling te letten. M’n hardslag is daardoor, want dat kun je ook monitoren, een stuk lager geworden. Door de Watch ben ik afgelopen jaar 5 kilo kwijt geraakt, zonder dat ik op m’n eten ben gaan letten. De Watch zorgt dat ik me mee beweeg door de dag. (Zitten is het nieuwe roken…) Moest een keer wachten op een belangrijk telefoontje, maar moest ook op tijd bij een afspraak zijn, kon fijn het telefoontje handsfree via de Watch afhandelen in de auto, zonder dat ik werd afgeleid en iPhone kon in de broek blijven. Tijdens het sporten kan ik lekker m’n muziek luisteren via de AirPods en ook dat werkt perfect. Zou het fijn vinden om via 4G naar een Workout station op Apple Music te luisteren. Ben vorig jaar 2x gewezen op een afwijkende hartslag terwijl ik niet aan ‘t bewegen was, goed om dat in de gaten te houden. Zoals anderen ook schrijven, je kunt alles uit zetten, dus dat je de hele dag berichtjes op je Watch krijgt slaat nergens op, wat jij wil. Trouwens, mocht ‘t op ‘t toilet iets te lang duren, kan ik via m’n Watch ook nog ff snel een spelletje (Pong) spelen. 😉 Moraal van het verhaal, juist door de Watch gebruik ik m’n iPhone minder en zou hem niet meer willen missen! (Dit is trouwens m’n 3e Watch)

  55. @UtregCity: oh begrijp me niet verkeerd. Ik ben dol op de AW. Voor de Hue lampen, je gezondheid in de gaten houden, muziek. Allemaal super. Maar bij mij NIET om overal maar bereikbaar te zijn. Want ik word daar echt zo neurotisch van🤪

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.