iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 5 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 5 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagWe gaan het weekend in met weer een mooie collectie artikelen. Zo hebben we de goedkope HealthForYou-accessoires getest die je in de schappen van Lidl vindt en praten we je bij over andere bloeddrukmeters die met de iPhone samenwerken. Januari is voor veel mensen een maand om aan de gezondheid te werken, dus wellicht komt het van pas bij je zoektocht naar een gezonder lichaam. We buigen ons ook over het probleem of er eigenlijk wel een Apple Watch met 4G nodig is en we probeerden een app die test of bepaalde voedingsmiddelen wel in de Schijf van Vijf zitten: de Kies Ik Gezond-app. Genoeg redenen om het weekend fris en fruitig in te gaan! Tot volgende week.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Weather Line iPhone

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Weather Line (gratis, iPhone + IAP, iOS 13.0+) - Aangepast voor iPhone X en vanwege de sneeuwsituatie in de VS tijdelijk in prijs verlaagd.
  • Camera+ Legacy (€3,49, iPhone/ Watch + IAP, iOS 12.0+) - Makkelijk bewerkingen overzetten van de ene foto naar de andere.
  • SERIST - TV Show Tracker (€2,99, iPhone/iPad/ Watch + IAP, iOS 11.4+) - Verbeterde iPhone X-ondersteuning, verbeterde synchronisatiesnelheid en beter afbeeldingen laden.
  • Delta Bitcoin & Crypto Tracker (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Grote update, met de mogelijkheid om data over te zetten naar een ander toestel en data te synchroniseren, tot wel 5 toestellen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Vernieuwde Apple Watch-app voor Drafts.
  • Cs: Classic Music Player (€2,99, iPhone/iPad + IAP, iOS 13.0+) - Sterk verbeterde muziekspeler in versie 4.0, met onder andere ondersteuning voor iPhone X, nieuw Now Playing-scherm en live weergavelijst.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 januari 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.