iPhone 7 skin opschrift

Opdruk van gitzwarte iPhone 7 laat los bij strakke skins

Als je een strakke skin op je gitzwarte iPhone 7 plakt, blijkt het opschrift op de achterkant los te laten. Is de lijm te sterk of is Apple's opschrift niet zo waterbestendig?

Als je je gitzwarte iPhone 7 wilt beschermen tegen krassen kun je kiezen voor een strakke skin, een stuk plasticfolie dat je er helemaal omheen wikkelt. Alleen is er wel een probleem als je de skin later weer wilt verwijderen: Apple’s bekende opschrift ‘Designed by Apple in California’ laat los.

iPhone 7 skin opschrift

Skin plakt te goed

Deze skins worden bijvoorbeeld gemaakt door Slickwraps. De naam ‘naked’ maakt al duideiljk wat het sterke punt van deze skins is: je ziet ze niet. Voor nog geen 20 dollar wikkel je je iPhone in zo’n laagje thermoplastisch urethaan, dat bovendien klappen opvangt en UV-bestendig is. Als je je toestel kletsnat maakt kun je ze zonder luchtbelletjes erop plakken.

Het klinkt als een ideale oplossing voor een glanzende gitzwarte iPhone 7 die er als nieuw moet blijven uitzien. Totdat je de skin weer eraf haalt. Niet alleen het California-opschrift wordt meegetrokken, maar ook de naam ‘iPhone’ en het FCC-logo.

Op zich levert het geen vervelende schade op, maar wil je je iPhone later weer tweedehands verkopen dan kan het gezeur opleveren. Het is nog onduidelijk of het opschrift eraf gaat omdat de lijm van de skins te agressief is, of omdat Apple’s opschrift niet vochtbestendig is. Bij de matzwarte en lichter gekleurde iPhone 7’s blijkt het probleem zich niet voor te doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2016, 19:13
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 7, skin
Device iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7 het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.