Videoland, kind in vliegtuig

Videoland maakt offline kijken nog voor het einde van het jaar mogelijk

Videoland start binnenkort met het aanbieden van offline content. Nog voor het einde van dit jaar is de kindercontent offline te bekijken, waarna de overige tv-series en films begin 2017 zonder internetverbinding te bekijken zijn.

Videoland, kind in vliegtuig
Videoland, de Nederlandse dienst om onbeperkt films en tv-series te bekijken, gaat terug naar zijn roots. Niet om videobanden of dvd’s te huren, maar wel weer om zonder internetverbinding naar je favoriete films en series te kijken. Nog voor het einde van dit jaar start Videoland met het aanbieden van offline content. De eerste stap wordt gezet met de kindercontent van Videoland, waarna begin 2017 ook andere content offline te bekijken zal zijn.

Videoland komt met offline series en films kijken

Er gaan al lange tijd berichten dat Netflix nog dit jaar start met het aanbieden van offline kijken, maar het het Nederlandse Videoland heeft dit nu dus officieel aangekondigd. De functie kent volgens RTL, dat eigenaar is van Videoland, geen downloadlimiet. Je kunt net zo veel films en series downloaden als er opslagruimte op je iPhone of iPad is. Nog voor het einde van dit kalenderjaar wordt gestart met het aanbieden van kindercontent zoals Woezel en Pip, Brandweerman Sam, Buurman en Buurman, K3 en Bumba. Begin 2017 wordt dit doorgezet naar andere series en films, maar een precieze timing is niet genoemd.

Uit de woorden van RTL lijkt het bovendien te gaan om een selectie van content. Wat betreft kindercontent gaat het om álle tv-series en films, maar verderop wordt gesproken over “een deel van de Videoland-content”. De mogelijkheid om offline te kijken zal in ieder geval beschikbaar zijn op smartphones en tablets. Videoland is als één van de weinige Nederlandse diensten die wel beschikbaar is op de vierde generatie Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 oktober 2016, 16:43
Categorie Diensten
Onderwerpen on-demand, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.