Reacties voor: Ontwikkelaars kunnen Push Notifications nu live testen

Apple heeft een e-mail naar geregistreerde iPhone-ontwikkelaars uitgestuurd om duidelijk te maken dat ze kunnen beginnen met het live testen van Push Notifications.

Reacties: 24 reacties

  1. Begint er nu dan toch aardig op te lijken dat push meteen met OS3.0 eraan zit te komen.

  2. Ik vind dit een goed alternatief voor achtergrond processen :)!

    lekker weertje trouwens, de site kleurt mooi in de zon!

  3. Heb deze mail vandaag ook gekregen en ben voor het werk al iets aan het uitproberen. 😉

  4. @arthur:
    Helemaal met je eens 😀

  5. Als ik dat plaatje zie dan lijkt het systeem me vrij sterk, haha!

  6. Er zullen tal van toepassingen te bedenken zijn maar vooral voor skype en im’s lijkt het mij perfect. Altijd msn en skype “aan” kunnen hebben staan is echt ideaal.
    @ Niels: dit zit zeker in de OS 3.0 update, kijk maar naar de keynote van Apple.

  7. Hoe gaat dat werken met skype dan?
    oproep gemist, oproep gemist?

  8. Ha, en is er al meer bekend hoe het met die server loopt? Is die ‘openbaar’ (lees: gratis) toegankelijk, of stopt Apple het zometeen in MobileMe, zodat we een extra abonnement door onze strot geduwd krijgen als we push willen? Of kan iedereen zijn eigen push-server draaien?

  9. @Shardphoenix: Daar had ik niet uit gehaald dat hij in 3.0 zou komen. Er wordt alleen aangegeven dat hij in OS3 komt.

    Of heb ik iets gemist? Zou natuurlijk heel goed kunnen 😉

  10. ..ik had die mail ook gekregen, maar ben nog niet zover dat ik er ook daadwerkelijk wat mee kan 🙁

  11. Nee, bedenk eens wat je dan met skype kan doen+”wifi on 3g”(jailbreak), en dan een pop-up als een sms, en dan in die bubbel gelijk een knop met “opnemen”.

    Nooit meer betaald bellen naar andere mensen met een iPhone.

    niiice

  12. Het zou verdomd handig zijn als ze dit ook gaan toepassen op de calender in de Iphone. Even een klein nummertje boven het icoon met de melding hoeveel afspraken je die dag hebt zou een uitkomst zijn.

  13. Ik hoop dat dit nu massaal toegepast gaat worden….
    Calendar (aantal afspraken)
    Elke IM (aantal berichtjes)
    Trein (aantal meldingen. nog beter > aantal meldingen op zelf ingestelde trajecten!)
    Hyves (aantal berichten)
    eBay (aantal watching, of aantal bijna afgelopen)
    Nu (aantal nieuws)
    …. kan eindeloos doorgaan. Maar ik hoop wel dat programma’s instellingen krijgen wat je gepushed krijgt. Zoals bij Trein is het pas handig als je een traject in kan stellen… want in amsterdam heb je niet zoveel aan een storing in delfzijl….

  14. M@cer, geweldig! Die melding in de agenda heb ik al zo lang als wens! Wellicht dus in 3.0!

  15. Aahhw eindelijk! Het komt steeds een stapje dichterbij :). Can’;t wait!

  16. @Da-J: Niet alleen nooit meer betaald bellen naar mensen met een iPhone, maar nooit meer betaald bellen naar mensen die Skype op hun telefoon kunnen zetten!! Geweldig =D Vooral als je een vriendin hebt met wie je redelijk vaak en lang belt =)

  17. Goed nieuws, gaat zo veel mogelijkheden brengen. Da-J noemde een erg mooie! Belstatus die automatisch update is ook handig.

  18. Alleen jammer dat je dus blijkbaar wel een man in the middle machine moet draaien. Erg jammer, kan ik het dus niet gebruiken. Mag van de Security afdeling namelijk niet. Daarom gebruiken wij ook geen MobileMe :/

  19. @Thomas: raar princiepe. Er is altijd wel een man in the middle. Google, je domein provider, ict beheer. Dat kun je niet allemaal intern gaan houden. Die zorg om data veiligheid is een beetje koud water vrees

  20. Origineel geplaatst door Da-J
    Nee, bedenk eens wat je dan met skype kan doen+”wifi on 3g”(jailbreak), en dan een pop-up als een sms, en dan in die bubbel gelijk een knop met “opnemen”.Nooit meer betaald bellen naar andere mensen met een iPhone.niiice

    Ik werk al een paar weken nu met FW3.0 en kan gewoon met skype bellen via 3G. Heb nog geen jailbreak toegepast.

  21. @Thomas: huh? ik vat het niet helemaal. Monitort jouw baas dan je iphone gebruik 🙂 ?

  22. Origineel geplaatst door macfreaker
    Origineel geplaatst door Da-JNee, bedenk eens wat je dan met skype kan doen ”wifi on 3g”(jailbreak), en dan een pop-up als een sms, en dan in die bubbel gelijk een knop met “opnemen”.Nooit meer betaald bellen naar andere mensen met een iPhone.niiiceIk werk al een paar weken nu met FW3.0 en kan gewoon met skype bellen via 3G. Heb nog geen jailbreak toegepast.

    hmm, vreemd ik niet!

  23. Handig dat “push”; zonet een zware kast mee op zijn plaats geschoven 🙂

  24. Jammer dat ze geen in-device alerts hebben voor 3rd party to-do, wekker en calendar apps.

    Als bv Pocket Informant mij op de hoogte moet stellen dat ik de vuilnis buiten moet zetten, moet er eerst een alert gepost worden naar de Apple Notification Server, die dan vervolgens de alert op het juiste tijdstip naar mijn iPhone moet pushen. Jammer als ik in een radiofree zone zoals ziekenhuis, vliegtuig of militaire basis werk: ik krijg dan geen meldingen binnen.

    Waardeloos dus.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.