Reacties voor: Ontwikkelaars teleurgesteld in snellere introductie van iOS 14 en watchOS 7

Mogelijk meer apps die niet goed werken
Ontwikkelaars uiten hun ongenoegen over de beslissing van Apple om iOS 14, iPadOS 14 en watchOS 7 vandaag al uit te brengen. Appmakers hebben daarom maar kort de tijd om hun apps geschikt te maken en in te dienen bij Apple. Wij spraken met een Nederlandse ontwikkelaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. of wij van als consument 1a2 weken wachten dat de app ontwikkelaar klaar zijn voor iOS 14.
    kunnen wij dan al de kat uit de boom kijken?

  2. Origineel geplaatst door mannolito
    of wij van als consument 1a2 weken wachten dat de app ontwikkelaar klaar zijn voor iOS 14.

    kunnen wij dan al de kat uit de boom kijken?

    Tuurlijk kan je dat doen, maar de andere 99% die dit soort sites niet in de gaten houden en domweg op het rooie 1tje bij instellingen klikt, heeft vanavond/vannacht gewoon iOS 14 op z’n iPhone staan.

  3. Zit er dan kennelijk toch nog zo’n groot verschil tussen Beta 8, GM, en de vanavond uitkomende iOS14?
    Je zou verwachten dat developers nu toch wel voor 95-98% hun apps compatible gemaakt hebben… of denk ik nu anders?!

  4. Ben ik de enige die vindt dat de ontwikkelaars geen punt hebben? Vanaf juni is IOS 14 beschikbaar voor ontwikkelaars en vanaf dit punt maak je een roadmap voor je eigen applicaties. Op enkele verfijning na had men de app IOS 14 klaar kunnen hebben. Misschien is de kernel van IOS14 niet gewijzigd en draaien apps van IOS 13.7 probleemloos op IOS14

  5. @Wesley: Dat is dan het voordeel voor kat uit de boom kijken.

  6. Goed, beter dus zoals bij iedere grote apple update lekker te wachten tot 14.3 of later. Zit niet te wachten op 14, zit wel te wachten op de werking van mijn apps.

    1e blamage van ios / ipados versie 14, the 13th saga continues.

  7. Ik vind dit persoonlijk ook gedram. Ze hebben al maanden hun apps klare kunnen maken. Alsof de GM nog zoveel verschilt van de laatste BETA. Dat maakt niks meer uit voor de pure werking van je app hoor. Wat een onzin.

    Als je nu nog niet weet of je app draait op 14 heb je liggen slapen. Punt uit. Je laat et niet op de laatste 14 dagen aankomen toch?

  8. Ik heb de eerste beta meteen gedownload en heb geen serieuze problemen gehad. Dit is wel anders dan eerdere jaren. De meeste apps werken volgens mij gewoon standaard goed op iOS 14, ik heb er geen meegemaakt die niet werkten.

  9. Inderdaad, je kunt van Apple veel zeggen, maar qua betas heeft iedere ontwikkelaar bijzonder veel tijd direct mee te testen. Die extra week doet het hem ook niet meer, heb je die nodig, is je voor traject niet bepaald goed gepland.

  10. Origineel geplaatst door Jeuvie
    Ben ik de enige die vindt dat de ontwikkelaars geen punt hebben? Vanaf juni is IOS 14 beschikbaar voor ontwikkelaars en vanaf dit punt maak je een roadmap voor je eigen applicaties. Op enkele verfijning na had men de app IOS 14 klaar kunnen hebben. Misschien is de kernel van IOS14 niet gewijzigd en draaien apps van IOS 13.7 probleemloos op IOS14

    Nee hoor, was exact mijn gedachte! Al zag ik wel op de socials voorbeelden voorbij komen die anders doen lijken, maar toch..

  11. @Jeuvie: Ze hebben ook geen poot om op te staan, je kan al een half jaar mee doen met de beta.
    En zeker sinds de laatste beta voor de gm zal er vrij weinig gewijzigd zijn, dus als je dan nog niet in orde hebt dan doe je het toch wel een beetje zelf.

  12. Leuk al die reacties van mensen die waarschijnlijk nooit een app hebben ontwikkeld en bijgehouden 😂

  13. Origineel geplaatst door Ap
    Leuk al die reacties van mensen die waarschijnlijk nooit een app hebben ontwikkeld en bijgehouden 😂

    Zoals ik…maar ik ben wel benieuwd. Naar mijn idee was er een beta van ios beschikbaar en zou je 90% van het werk gedaan kunnen hebben. Wat moet er dan nog gebeuren?

  14. Origineel geplaatst door Ap
    Leuk al die reacties van mensen die waarschijnlijk nooit een app hebben ontwikkeld en bijgehouden 😂

    Ik snap dat ze het vervelend vinden, maar ondertussen hebben kleine dev teams bestaand uit 1 persoon gister hun apps geupdate met iOS 14 features. Het kan dus wel.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.