Reacties voor: Ontwikkelaar MobileNotifier gaat voor Apple iOS-notificaties verbeteren?

Peter Hajas zou ingehuurd kunnen zijn door Apple om een verbeterd notificatiesysteem voor iOS te ontwikkelen. Hajas is de ontwikkelaar van MobileNotifier en Widge, waarbij vooral MobileNotifier zorgt voor verbeterde notificaties op de iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Leuk hoe makkelijk geruchten de wereld in komen 😉

    Maar vandaag is wel beta5 uitgekomen van Mobilenotifier. Aanradertje.

  2. MobileNotifier Beta 5 is vandaag uitgekomen.

  3. Hij komt sympatiek over, zou hem wel een baan bij Apple gunnen. Hij heeft laten zien wat ‘ie kan (in zijn vrije tijd).

  4. Beetje laat om naar Apple te gaan, nog geen twee weken voordat iOS 5 zéér waarschijnlijk wordt getoond.. Maar alles is mogelijk natuurlijk. Misschien voor iOS 6, en dat iOS 5 nog geen aangepaste notificaties hebben.

    Heb tot nu toe elke beta geïnstalleerd om te kijken hoe het was, en vond constant het toch niet zo fijn werken. Maar ik ga deze dus ook maar eens installeren 🙂

  5. Jammer dat jullie niet even de repo erbij plaatsen. Hij geeft zelf in het filmpje ook geen link helaas.

    Maar dit moet ‘m zijn:

    http://phajas.xen.prgmr.com/repo

    Overigens, als je zijn tekst leest op z’n blog/site, gebruikt hij wel erg veel Apple-slang, vinden jullie niet?

    “It’s the most revolutionary release…”

    “This release is big…”

    Ach ja, we zullen zien. Ziet er wel als ‘n aardige gast uit inderdaad 🙂

  6. Rare gast maar wel een genie de beste tweak ever

  7. @HTC: En wat is dan raar aan hem, wat ik eerder raar vind is jou naam: HTC heten op een iPhone-site.

  8. Ziet er héél netjes uit! En heel apple; laat maar komen die handel is iOS5! 😀

  9. Looks awesome, echt mooi. Helaas wil ik mijn iPhone echt niet jailbreaken omdat dit altijd op een herstel uitloopt… Even ios5 afwachten

  10. Jezus, het lijkt wel of Cydia de drijvende kracht is achter de innovatie van Apple. Verschrikkelijk dit als het waar is.

  11. @dhr. a

    Da’s een beetje tekort door de bocht vind je niet? Maar er komen zeker leuke zaken uit de hoed vanuit de jailbreak-community. Ondanks dat er negatieve elementen aan het jailbreaken (voor Apple) aan kleven, zijn er dus ook positieve ontwikkelingen.

    Het is toch mooi dat Apple dit ook in de gaten heeft en indien het bruikbaar is er iets mee doet? Even er voor het gemak van uitgaande dat het in dit geval ook zo is.

  12. Is dit niet gewoon een actie om aandacht te vragen voor zijn project ????

  13. Na installeren er direct weer af geknikkerd. Ziet er prachtig uit, werkt zelfs goed met lockinfo samen… Jammer dat ik alleen mn toetsenbord niet meer weg krijg na het replyen op een bericht! Beta, i know, maar als iets niet (goed) werkt hoef ik het niet op m’n iPhone:-)

  14. Met de notifications in lockinfo vind ik dit een overbodige tweak. De combinatie van lockinfo en mobilenotifier is niet erg gelukkig, het wordt een rommeltje. Hoop eerder dat Apple iets met lockinfo doet.

  15. @dhr. a: Jailbreaken is inderdaad iets waar apple veel inspiratie vandaan haalt.. Jailbreaken is innovatie en houd apple scherp, zowel kwa verbeteren van ios als in het beveiligen..

    Overigens hoop ik niet dat het dit systeem gaat worden, doe mij lockinfo maar.. Al zou een fast reply in lockinfo voor sms geen kwaad kunnen.. Net als voor ebuddy, whatsapp enz.. Apps openen is zo 2010….

  16. Dat ze in IOS 5 maar eens flink het roer gaan omgooien, ben het huidige systeem wel een beetje zat, ik wil wel weer eens wat compleet nieuws, en niet alleen wat kleine aanpassingen en een paar nieuwe functies.

    IOS loop wat betreft gebruikersgemak en gebruikservaring ver voor op de concurrentie maar loopt flink achter op de functionaliteit van het IOS.
    Ze mogen wel weer eens iets compleet nieuws introduceren.

  17. Erg cool concept!

    ik hoop dat Apple het nog wel een beetje bijschaaft naar een beter design

  18. Die Peter zou zomaar het broertje van Guus Meeuwis kunnen zijn. 🙂

  19. De uitvoering van Mobilenotifier spreekt me meer aan dan lockinfo (lijkt teveel op het oude winmo startscherm)

  20. Nee joh, Guus doet dit erbij! 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.