Nieuwe indeling en meer iPad-subforums op ons iCulture-forum

Het iPad forum van iCulture en iPadclub.nl is volledig op de schop genomen met een sterk verbeterde forumindeling en vernieuwde profielinformatie. Je vindt er ook forums voor iPhone, iPod touch, Apple TV en iOS.

Made for iPadVaste bezoekers weten dat je voor het stellen van vragen over je iPad terecht kunt op ons forum. Tot nu toe werd je als iPad-gebruiker niet optimaal bediend. Je kon terecht in één forum (iPad hardware), waardoor discussie over interessante apps, games en accessoires vaak geen goede plek hadden of onvindbaar waren in de al aanwezige iPhone-forumonderdelen. Daar hebben we met versie 3.0 van onze forumindeling iets aan gedaan. iPad-bezitters kunnen nu in meerdere subforums, waaronder een speciale sectie voor iPad apps, iPad games en iPad navigatie, terecht en er is bovendien een apart onderdeel voor de Apple TV bijgekomen. Twee jaar geleden voerden we de laatste grote forumwijziging door, dus het was hoog tijd om weer eens over de indeling na te denken. Het aantal leden is sindsdien gegroeid van 47.200 naar ruim 123.000 – een fenomenale groei. We behoren daarmee tot een van de grotere forums in Nederland. Afgelopen weekend is het forum langere tijd offline geweest om de wijzigingen door te voeren en we zijn trots op het resultaat. Naast het iPhone-forum is er nu een duidelijk iPad-forum, waar je meerdere subforums vindt.

Voortaan heb je een apart forum waar je bijvoorbeeld over iPad-games vragen kunt stellen. Er zijn ook oudere subforums samengevoegd: zo zijn muziek, foto en video voortaan in één subforum te vinden en hetzelfde geldt voor de onderwerpen ringtones en wallpapers: ook die vind je voortaan bij elkaar. Alle grote Nederlandse en Belgische providers die (abonnementen voor) de iPhone en iPad verkopen hebben nu een eigen forum gekregen.

iPad instellen bij je profielinformatie

Een optie die eindelijk ook beschikbaar is op het forum, is de mogelijkheid om de iPad toe te voegen aan je gebruikersprofiel. Alle iPad-varianten en firmwareversies zijn terug te vinden in de lijst. Daarnaast kun je natuurlijk ook de profielinformatie van je iPhone of iPod touch weer eens bijwerken. Als je vragen stelt, kunnen anderen je dan aan de hand van je gegevens over je iDevice(s) gerichter helpen en het voorkomt ook onnodige misverstanden.

Verder onderhoud

De komende weken zal het gehele team (enorm veel dank!) nog keihard werken om de puntjes op de i te zetten, discussies naar de juiste plek(ken) te verplaatsen en oude discussies op te schonen. Kom je iets vreemds tegen, maak dan gebruik van de mogelijkheid om het topic te rapporteren door in een bericht op het waarschuwingsicoon te klikken.

Welkom nieuwe forumleden!

Nog geen forumlid? Registreren kan hier: iCulture Forum – forum voor iPhone, iPod touch, iPad, Apple TV en iOS. We heten je alvast van harte welkom!

Reageren op dit artikel kan – uiteraard – op ons forum: iCulture forumindeling 3.0.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2011, 9:30
Categorieën Achtergrond, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.