Reacties voor: ‘Onthulling Beats-muziekdienst nog steeds op WWDC, eind juni wereldwijd beschikbaar’

Apple's Beats-muziekdienst wordt op WWDC 2015 onthuld en zal eind juni globaal beschikbaar worden gesteld. Vermoedelijk ook in Nederland.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ben benieuwd betreft youtube. Veel artiesten hebben hun eigen channel daar met miljoenen volgers. Dat levert maandelijks een zeer groot bedrag aan inkomsten op wegens reclame inkomsten op zo een channel waar youtube een deel aan de channel eigenaar afdraagt.

    Ik vermoed zelfs dat binnen 5 jaar alle muziek gratis zal zijn en de inkomsten via reclame, concerten enz zal gegenereerd worden.

  2. Er zou toch in februari een “ReBranding” komen? Dat Beats een andere naam zou krijgen, nieuwe Beats Producten etc. Hoe zit dit nou precies?

  3. @AppleLion: De nieuwe naam is wellicht Apple Beats.

  4. Zal iOS 9 ook voor de iPhone 4s ondersteund worden?

  5. Ik zie een weer niet te verwijderen app op de telefoon verschijnen. Let maar op

  6. @abas: Don’t think so.

  7. Gezien de reacties hier is de verwarring weer maximaal. Wat willen ze eigenlijk ?
    Als je Spotify wilt beconcurreren, dan zal je met iets moet komen wat of beter is of veel goedkoper (of allebei)
    Ik snap dat Apple in een prima positie is om snel marktaandeel te creëren door een nieuwe muziek app met een nieuwe iOS release de markt in te drukken.
    Alleen: dan heb je dus relatief weinig tot niets aan de naamsbekendheid van Beats, dat honderden miljoenen heeft gekost, en in veel Europese landen geen geweldige uitstraling heeft.
    Daarbij zal het moeilijk worden om Spotify op prijs te verslaan, als je een steviger betaalmodel in het achterhoofd hebt en zo met platenlabels en de muziekindustrie onderhandelt. Zeker nu blijkt dat Spotify geen geld verdient, is het logischer om gewoon de tijd uit te zitten en dus GEEN haast te maken.
    Het debacle met iBooks, waar Apple de markt probeerde te onderwerpen aan de hoge minimumprijs, om dan vervolgens door de EC teruggefloten te worden, geeft aan dat dit ook NIET de weg is. Kortom: het zal niet makkelijk worden om met iets te komen wat zowel zinvol is, concurrerend en interessant voor zowel muzikant, muzieklabel als consument.
    En dan zelf ook nog wat verdient.
    De korte termijn van de WWDC in juni (bij gebrek aan andere innovatie ?) is geen goede basis.
    Eigenlijk hoop ik dat Apple stopt met dit deze diensten en zich gewoon concentreert op innovatieve HW/SW en die in afdoende mate produceert.
    Streaming hadden ze moeten doen voordat Spotify er was, nu is het even het verkeerde moment.

  8. Nou ik geef het een kans… Misschien stap ik over van Spotify Premium naar Apple’s eigen streamingdienst.. Enige nadeel daarvan is dat ik buitenshuis dat niet gratis meer stream, ik heb nu KPN waarmee ik eindeloos Spotify kan streamen zonder dat dit me MB’s kost. Achja anders moet ik mijn bundel van 5 naar 10 GB upgraden

  9. Ik vind Siri nu al stijlvol eigenlijk. Hoop al mijn illegaal gedownloaden muziek dan om te kunnen zetten naar een HQ-lijst in Beats Audio.

  10. Origineel geplaatst door abas: Zal iOS 9 ook voor de iPhone 4s ondersteund worden?

    Is nog onduidelijk. Ik denk zelf van wel omdat het om een stabiliteitsupdate gaat. In dat geval zullen ze de iPad 2 ook nig blijven ondersteunen.

  11. Origineel geplaatst door iphone_user
    Ik vermoed zelfs dat binnen 5 jaar alle muziek gratis zal zijn en de inkomsten via reclame, concerten enz zal gegenereerd worden.

    Ik vermoed van niet. Dat zou betekenen dat de muziekindustrie hun middeleeuwse businessmodel moeten loslaten en dat gaat nog wel 100 jaar duren.

    Origineel geplaatst door Hub
    @AppleLion: De nieuwe naam is wellicht Apple Beats.

    Apple Beats Spotify Free? Apple Beats Youtube?

  12. Ik hop dat het wat wordt! Ik heb nu Spotify Premium, maar wat een achtelijke interface heeft dat zeg! Daar zit wat mij betreft de winst.
    Ben benieuwd dus

  13. Een app voor Siri?

  14. Manier om je “eigen” muziek te combineren met appel streams in 1 playlist zou het echt een killer app maken.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.