Reacties voor: Toekomstige online Office-variant ook geschikt voor iPhone

Microsoft gaat later dit jaar een technische preview vrijgeven van een webgebaseerde Office-applicatie. Die is niet alleen geschikt voor Windows, maar ook voor Linux, Mac en iPhone.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Dit is goed nieuws, ik kijk er in ieder geval naar uit!

  2. Eindelijk POP acces, als ze er nu ook nog eens gelijk IMAP van maken is het helemaal geweldig 🙂

  3. Zorgan..? 😉

  4. Ja, daar zit ik op te wachten. Microsoft op mn iPhone. Niet dus.

  5. Ik heb liever dat je met de iPhone gewoon google docs bestanden kan bewerken.

  6. Origineel geplaatst door oli4
    Ik heb liever dat je met de iPhone gewoon google docs bestanden kan bewerken.

    ja dat lijkt mij ook een beter idee. of een gratis iPhone versie van OpenOffice.

  7. Is wat anders, hier blijven je docs zogezegd in the.cloud.

  8. Vet, hier wordt een mens/Windowsgebruiker blij van 🙂

  9. idd, doe mij maar een online gratis versie van openoffice! 3.0 is echt ideaal

  10. ik vind dit een prima zaak. Of je het nou leuk vind of niet maar office is nog steeds dé standaard. Hetzelfde geldt in mindere mate voor Hotmail. Voor mij is het al sinds jaar en dag mijn vaste mailadres. Er zijn vast betere alternatieven maar ik heb weinig zin om al mijn contacten te laten weten dat ik een ander mailadres heb. Native ondersteuning (push wellicht?) zou voor mij en vele anderen super zijn. Nu laat ik alles heel omslachtig doorsturen

  11. Origineel geplaatst door wvb22
    ik vind dit een prima zaak. Of je het nou leuk vind of niet maar office is nog steeds dé standaard. Hetzelfde geldt in mindere mate voor Hotmail. Voor mij is het al sinds jaar en dag mijn vaste mailadres. Er zijn vast betere alternatieven maar ik heb weinig zin om al mijn contacten te laten weten dat ik een ander mailadres heb. Native ondersteuning (push wellicht?) zou voor mij en vele anderen super zijn. Nu laat ik alles heel omslachtig doorsturen

    Daar ben ik het niet mee eens. Ten eerste is het misschien wel zo dat er meer mensen zijn die gebruik maken van office dan de concurrentie, maar wat Microsoft doet is echt te bizar. Probeer eens een mailtje te sturen met Outlook, en die te bekijken met goed werkende e-mail clients (eentje die je zonder problemen jaren kan gebruiken), zoals Evolution en Groupwise. Dan krijg je problemen tenzij je outlook zo instelt dat hij geen RTF indeling gebruikt, want hij houd zich niet aan de standaarden. er word dan een zogenaamde winmail.dat meegestuurd, waardoor je de mail niet meer kunt lezen. bedrijven als google hebben hier omwegen voor gevonden, maar het blijft behelpen.

    hetzelfde geld voor andere gedeeltes van het office pakket. probeer eens een document op te maken in windows xp met word 2003, en print het uit. open dat document dan met word 2007 op vista, en print het uit. dan heb je twee documenten die allebei verschillen in de opmaak. als je hetzelfde document dan opent in een andere word processor, dan ziet het er weer anders uit. als ik een document opmaak en uitprint met wordperfect, en ik open het met openoffice en druk het af, dan ziet het er hetzelfde uit. waarom? die houden zich aan standaarden.

  12. Huh? Draait dit nou alleen in je browser? Dan maakt besturingssysteem toch niet uit?

    Waarom dan “zelfs Linux en iPhone gebruikers”? Of hoort Mac ook in dit rijtje thuis?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.