1DAYFLY: 16GB iPhone met KPN-abonnement voor 49 euro

1DAYFLY heeft vandaag een actie met de witte 16GB iPhone 3G. Je kunt de iPhone met een 2-jarig abonnement van KPN kopen voor €49, maar flexibiliteit in de keuze van je abonnement heb je niet.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

1dayflyWe schreven eerder over de actie die 1DAYFLY zou organiseren. Vanaf 12:00 uur zijn de details van de actie bekend, die samen met GSM.nl (affiliatelink) wordt uitgevoerd. Het gaat om een 16GB iPhone 3G met een tweejarig KPN-abonnement van 22,50 euro per maand. Je moet dan voor het toestel nog 49 euro bijbetalen. Minpunt is echter, dat je vastzit aan een witte 16GB iPhone en dat je geen verdere keuze hebt om je abonnement te kiezen. Bij GSM.nl (affiliatelink) zelf kost dezelfde iPhone met dezelfde bundel €149 (1DAYFLY beweert €159,95). Als de aanbieding precies is waar je op zat te wachten komt het mooi uit, met de beperking dat je niet de toesteluitvoering, provider of belbundel kunt kiezen.

In de reacties op 1DAYFLY staat een opmerking, dat hetzelfde toestel ook gratis bij GSM.nl te krijgen is, maar dat is onzin: daarbij gaat het om het 8GB-model. Helaas voor de Belgen: zij kunnen niet meedoen aan de actie.

Meer info: 1DAYFLY
Tipgever: Robert

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:41
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.