Reacties voor: Online Apple Store laat je in Nederland eindelijk betalen met Apple Pay

Maar alleen met creditcards
Je kan je toekomstige Apple Watch, iPhone of accessoire in de online Apple Store nu eindelijk afrekenen met Apple Pay. De Nederlandse online Apple Store ondersteunt nu namelijk betalen met Apple Pay, zowel op het web als in de app.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Oh nu pas? Ik ben wel benieuwd; zijn er hier mensen die wat van de Apple Store bestellen? Eigenlijk alles is bij Apple zelf een stukje duurder dan bij andere sites dus daarom bestel ik er zelf nooit.

  2. @Pieter: Ik bestel vaker bij de Apple Store dan bij een andere winkel. Zeker wat betreft kabeltjes, adapters, Apple Watch-bandjes en overige. Ik vind het prettig om één leverancier te hebben voor mijn gadgets en toebehoren.

  3. Handige functie maar zie lieve dat Apple in de Apple Store app, ideal toevoegd als betaaloptie.

  4. @Pieter: Je heb zeker gelijk, al hoewel laatst had ik mijn Airpods Pro besteld met inscriptie bij Apple Store app.

  5. Leuke optie wel dat Curve, er zijn veel websites/apps die wel Apple Pay ondersteunen maar geen Maestro kaarten. ICS credit-cards (ANWB, Bijenkorf, ABN creditcards) worden dan weer niet ondersteund door Curve geloof ik, dat is dan wel weer jammer voor de Nederlandse gebruikers .

  6. In de winkel vind ik Apple heel fijn , of t op internet ook zo is weet ik niet , iDeal gaat ook heel makkelijk.

  7. Origineel geplaatst door Pieter
    Oh nu pas? Ik ben wel benieuwd; zijn er hier mensen die wat van de Apple Store bestellen? Eigenlijk alles is bij Apple zelf een stukje duurder dan bij andere sites dus daarom bestel ik er zelf nooit.

    Ik vind het het vaak wel waard zeker het stukje service en garantie.

  8. Origineel geplaatst door Pieter
    Oh nu pas? Ik ben wel benieuwd; zijn er hier mensen die wat van de Apple Store bestellen? Eigenlijk alles is bij Apple zelf een stukje duurder dan bij andere sites dus daarom bestel ik er zelf nooit.

    Mjah… doe zelf nu alles via amazon… is veel goedkoper😇

  9. @JustinK: Zo goedkoop is Amazon ook weer niet, het is soms goedkoper ook niet altijd.

    Ik moet zeggen heb nu pas 1 keer wat via apple zelf besteld airpods pro, maar zal zeker niet vaak doen.
    Ja je betaald ook een beetje voor service etc, maar je hoef ook niet de allergoedkoopste webhop te kiezen. je kan ook coolblue of iets kiezen prima service en goedkoper dan bij Apple zelf.

    Kijk scheelt het maar 10 euro zou ik ook niet moeilijk doen, maar soms scheelt een andere winkel inderdaad wel 50/60 euro of soms meer.
    Dan is Apple leuk maar bestel ik toch liever daar, en houd ik wat geld over voor wat anders.

  10. @Dinesh: Maar dan moet je met Creditcard betalen. Dat kan niet iedereen. Ik vind dat Apple ideal moet toevoegen als betaal methode, dan kan een ieder daar bestellen. Ik bestel altijd bij Apple zelf. Het mag dan iets duurder zijn, maar ik weet zeker dat ik officiele spullen heb.

  11. Yes eindelijk!
    Dan kan ik dit najaar mijn nieuwe iPhone mooi vanaf mn telefoon bestellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.