Reacties voor: OnePlus maakt een iPhone case (met uitnodiging om over te stappen)

Niemand minder dan smartphonemaker OnePlus heeft een case ontworpen voor de iPhone 6(s). De Sandstone Case heeft extra grip, en is verrassend goedkoop.
Lars Paymans -

Reacties: 15 reacties

  1. Net 6 maanden terug op het  nest na 10 maanden OPO. Bedankt voor de uitnodiging, maar ik sla even over.

  2. @Radar: en hoe is het je bevallen? Want ik zit er aan te denken om als 2e telefoon een one plus one te nemen.

  3. Op de site staat iets anders :

    Each one comes with a physical OnePlus X invite in the packaging – but it’s no regular invite. It could be a limited edition Ceramic invite, or maybe even a free device. Make sure to claim it to see if you got lucky.

    Het kan dus zijn dat je een gratis oneplus x krijgt of een limited edition..

  4. Mijn vuilnisbak houdt van 1+1 en gratis 😊

  5. Wat is dat toch met die hoesjesmakers.

    De hele onderkant zonder bescherming, knoppen geen bescherming..
    Als je toestel valt dan valt hij nooit op die plekken?

    En wil je wel rondom bescherming van een backcase, dan is het een lelijk plastic ding, vaak alsnog glad, vormloos en dik…

    Ik wil er één van echt leer!

    (Zo, einde frustratie)

  6. Ik kan deze actie van OnePlus wel waarderen! Smaken verschillen en niet iedereen zal dit hoesje even mooi vinden, maar ik vind hem wel mooi. Ik zit er sterk over te denken er een te kopen, maar eerst de iPhone zelf (heb nu nog een 5).

    Als je de meegeleverde invite niet wilt gebruiken, wat zeer begrijpelijk is aangezien de iPhone gebruikers van alle smartphone gebruikers het minste naar andere merken overstappen, kun je hem misschien nog voor een paar euro verkopen aan iemand die er wel naar smacht. Met een beetje geluk haal je de verzendkosten er nog uit.

  7. Niemand krijgt me ooit van  Apple af !!

  8. @victor: Mocht het geen keiharde eis zijn dat de case van leer is, dan kan ik je absoluut deze aanraden.

    Deze is helemaal rondom zoals je graag wil hebben, en de knoppen zijn beschermt maar nog steeds heel goed in te drukken (online is hij trouwens ook goedkoper te vinden). Het carbon is ontzettend stevig en een beetje ruw net als leer, zodat hij lekker in de hand ligt en niet zomaar uit je hand glijd. Het carbon is zelfs dunner en steviger dan bij een case van leer.

    Beste case die ik tot nu toe ooit gekocht heb.

  9. Ik word onozel van android.. Ik vindt IOS veel gebruiksvriendelijker maarja dat is mijn mening.

  10. Zelf heb ik app store ook niet echt nodig, ik heb paar spelletjes c&c generals en nog sudoku en van zulke spelletjes maar dat is meer voor onderweg soms leuk.
    Ik heb op mijn MacBook ook zowat geen programma’s of apps nodig, ik heb andere file manager, sabnzb, torrent programma al kan mijn nas tegenwoordig dit ook en een tooltje zodat soms mijn Mac even njet snel gaat slapen.

    Verder heb ik niks nodig ik kan internetten ermee en alles en bestanden downloaden, mail bekijken en weet ik het heb helemaal geen andere dingen nodig.

  11. Ha das jammer. Heb ik net een 6S plus omdat er met de 5C geen (leuke) cases waren. Is deze niet voor de plus versie…..

  12. Origineel geplaatst door victor
    En wil je wel rondom bescherming van een backcase, dan is het een lelijk plastic ding, vaak alsnog glad, vormloos en dik…
    Ik wil er één van echt leer!

    (Zo, einde frustratie)

    Bij de Xenos voor 10 euro!

  13. Leuke actie in het licht van Apples migratie-app annex ‘overstapservice’.

  14. @Stef: Hardware is OK qua snelheid, maar voelt niet als een iPhone ( de telefoon zelf dus) maar is zeker niet slecht voor het geld.
    Software heeft me weer teruggebracht bij  :te veel tijd kwijt om alles goed draaiende te houden. Oneplus en Cyanogen gaan niet meer door een deur, en er Is een wildgroei aan ROMS: de een beter dan de andere maar er mankeert wel iets aan iedere ROM.
    Zeker voor zakelijke gebruikers niet aan te raden. Wanneer je de hele dag wilt prutsen en benchmarken en wanneer het geen ramp Is wanneer je hem een tijdje niet kan gebruiken: aanrader!
    Als extra telefoon kan het geen kwaad….maar ik kan er maar 1 tegelijk gebruiken

  15. Origineel geplaatst door Sem Schilder
    Ha das jammer. Heb ik net een 6S plus omdat er met de 5C geen (leuke) cases waren. Is deze niet voor de plus versie…..

    Maar… De 5c komt al met een plastic casing…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.