Reacties voor: One Night Shot on iPhone: nieuwe Apple-fotocampagne duikt in het nachtleven

Apple is gestart met de One Night Shot on iPhone-campagne, waarbij fotografen laten zien hoe mooi nachtfoto's op de iPhone 7 zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ik Ben wel benieuwd naar de exif informatie.

  2. Super gaaf. Ik moet ook toegeven. Met mijn iPhone 7 maak ik zoveel mooiere foto’s onder elke omstandigheid dan met mijn iPhone 6 Plus.

    Maar de gebruiker is debet aan een heel groot deel van de kwaliteit van de foto.

  3. Prachtige fotos vraag mij alleen af of de fotos bewerkt zijn.

  4. @Dennis: Dat vind ik dus ook!

  5. @Cihan: ja, er zal waarschijnlijk altijd wel een of ander filtertje overheen worden gehaald met bijvoorbeeld VSCO Cam 😉

  6. Hoe dan ? Ik heb de 7plus waarvan de camera al is vervangen omdat deze de foto’s heel korrelig maakte. Nu iets beter maar nog lang niet zoals deze foto’s.

  7. Origineel geplaatst door Rik
    Hoe dan ? Ik heb de 7plus waarvan de camera al is vervangen omdat deze de foto’s heel korrelig maakte. Nu iets beter maar nog lang niet zoals deze foto’s.

    Licht is alles in fotografie. Als er een foto in het dknker geschoten word zal deze altijd wat korrelig zijn. Maar vergeet je fotos dan ook niet te editen. In de foto app zelf. En raak dan dat magische stafje niet aan. Spring in de foto settings. Vaak begin in met het zwartpunt zwarten te maken. Om de foto meer echtheid en diepte te geven. Dan pak ik de kleurzweem om zo de sfeer beter neer te zetten. Dan de verzadeging checken. En dan werk ik mn lijstje af. Niet alles is altijd nodig namelijk. Succes!

  8. Check mn Instagram voor voorbeelden van mijn bewerkingen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.