microsoft-office-ipad

Nu onbeperkte cloudopslag bij Office 365-abonnement

Microsoft verhoogt de OneDrive-cloudopslag van 1TB tot onbeperkt voor Microsoft Office 365-abonnementen. Daaronder valt ook Office voor iOS.

microsoft-office-ipadMicrosoft heeft zijn cloudopslagdienst OneDrive nog een stuk aantrekkelijker gemaakt ten opzichte van de concurrenten Dropbox, Google Drive en ook iCloud. Voortaan krijg je onbeperkt opslagruimte als je een Office 365-abonnement afneemt bij Microsoft, wat 69 euro voor één persoon en 99 euro voor een heel gezin kost. Office 365-abonnees kregen voorheen al 1 terabyte opslagruimte voor dat geld.

Office Suite Professional iPad spreadsheetMet de nieuwe prijsstelling is Microsoft OneDrive nóg gunstiger geprijsd ten opzichte van de concurrentie. Bij Dropbox krijg je voor 100 euro per jaar 1TB opslag, bij Google Drive kost die opslaggroote 120 euro per jaar. Koop je een Office 365 Home-abonnement, dan betaal je 99 euro per jaar en krijg je voor maximaal 5 gezinsleden nu dus onbeperkte opslagruimte. Voor hetzelfde geld krijg je ook nog toegang tot de Microsoft Office-apps op de iPad en kan je dus zorgeloos Microsoft Word, Excel en Powerpoint gebruiken. Voor 69 euro heb je een pakket met Microsoft Office en onbeperkte OneDrive-opslag voor één persoon.

De onbeperkte cloudopslag gaat nog niet meteen in. Je kan je als Microsoft Office 365-abonnee op de lijst laten zetten door Microsoft op een speciale preview site.

Microsoft OneDrive is behalve zijn goede prijsstelling, ook een aantrekkelijke keuze voor een clouddienst vanwege de stabiele en goede iPhone- en iPad-app. In onze Appgids Beste iPhone en iPad-apps voor cloudopslag zetten we de verschillende opties uitgebreid op rij.

Lees ook: Dossier: Microsoft Office op iOS

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 oktober 2014, 18:05
Categorie Apps
Onderwerpen microsoft, microsoft office, onedrive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.