iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 27 oktober 2014

Vandaag op iCulture: een beveiligingsonderzoeker vindt dat iCloud Drive ongevraagd synchroniseert en Alpine brengt een CarPlay-systeem uit.

bruvelo-koffiemachineEr was vandaag niet één onderwerp dat alle aandacht naar zich toe trok op iCulture. Dus kijken we maar naar de onderwerpen die de meeste gespreksstof bij reageerders opleverden: uitbreiding van de NFC-functies van de iPhone en een koffiemachine die je met de iPhone kunt bedienen. Is het nou wel of niet slecht om koffiebonen zomaar aan de buitenlucht bloot te stellen? Kan je met een koffiemachine van ‘maar’ 300 euro werkelijk goede koffie zetten? En waarom hebben Amerikanen eigenlijk van die lelijke keukens?

Nieuws

Apps

  • Hou je van dubbeldaten? Dan is de Double Dating App vast jouw ding.
  • De Nederlandse app Mmm Fingers is bezig om internationaal door te breken.
  • Met de eveneens Nederlandse app Composr ga je samen muziek maken op de iPhone.
  • De NPO heeft een nieuwe kinderapp uitgebracht: in NPO Zapp kunnen de kids kinderprogramma’s kijken. Een soort Uitzending Gemist Junior dus.

Rubrieken

  • In iCulture Deals vind je een bijzondere shopknaller: een hoesje waarvan het materiaal verandert als ‘ie valt.

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
PayMinder terugbetalen via iPhone app

  • Waavoor moeten anderen je terugbetalen en hoeveel euro is dat per persoon? Deze Nederlandse app verstuurt reminders naar de personen voor je als jij dat te lastig vindt. Maar een beetje vaag is PayMinder wel. Waarom geen bedragen achter de komma, en waarom zou je zelf niet een bericht sturen als je wel perse de contactgegevens van der anderen moet hebben?
  • Misschien wordt dit nog wel eens een handige database voor flexwerkplekken waar je hard kan werken. Je moet die database wel zelf helpen opbouwen, met een omschrijving van de verschillende aspecten van een kantoor.
  • Deze populaire nieuwsapp is geoptimaliseerd voor de schermen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus en geeft je nu toegang tot gedeelde collecties van andere gebruikers. De app is ook wat vlotter geworden.
  • Op dit moment nog in Amerikaanse beta, maar een leuk idee. Met Spectafy stuur je een bericht naar iedereen op een locatie, zodat je meteen iets te weten kan krijgen over die plek. ‘Zijn er al mensen op het voetbalveld?’ Gaan we in de gaten houden.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.