Olloclip Provit Grip

[IFA 2016] Met Olloclip Povit Grip maak je stabielere video’s met je iPhone

Met de Olloclip Pivot Grip biedt het bedrijf bedrijf, dat we voornamelijk kennen van externe lenzen voor de iPhone, ook een handige tool om betere video's te maken.

Het bedrijf Olloclip kennen we van de vele lenzen voor je iPhone. Nu gaan ze het assortiment uitbreiden met een handige grip, waarmee je betere filmpjes kunt maken. De kwaliteit van een gimbal ga je er niet mee halen, maar je bespaart er wel geld mee voor andere accessoires.

Olloclip Provit Grip

Olloclip Pivot Grip: geen stabilisator, wel soepele video’s

Eerder kondigde DJI al een nieuwe stabilisator aan op de IFA-beurs in Berlijn. De DJI Osmo Mobile mag dan vol zitten met geweldige functies, daar is de prijs ook naar (€339). De CEO van Olloclip benadrukt dat de Pivot Grip geen stabilisator is, maar door het speciaal ontworpen handvat alsnog voor stabiele en ‘smoother’ filmpjes zorgt.

Olloclip Provit Grip

Het handvat, zoals je die hierboven kunt zien, bevat een gat waar je je wijsvinger in plaatst waardoor de Pivot op een natuurlijke manier vast te houden is. Olloclip wil in de buurt komen van de video-kwaliteit wat je kunt halen met bijvoorbeeld een DJI Osmo, maar voor slechts een fractie van de prijs.

Olloclip Provit Grip: professioneel opnemen tegen een goede prijs
De Olloclip Pivot Grip biedt naast het stevige handvat ook de mogelijkeheid om externe opnameapparatuur toe te voegen. Op de promotiebeelden is te zien hoe je een LED lamp op de Pivot kunt bevestigen. Zowel de Lightning-poort en koptelefoonaansluiting blijven vrij te gebruiken. Een externe batterij en/of microfoon toevoegen blijft dus mogelijk.

Olloclip Provit Grip

De Olloclip Pivot Grip is als pre-order voor €49,99 te bestellen op de site van het bedrijf. De leveringen zullen eind oktober gaan plaatsnemen. Naast de Pivot Grip kun je ook de Olloclip-lenzen bestellen, die uiteraard goed samenwerken met de Pivot.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 september 2016, 21:43
Categorie Accessoires
Onderwerpen filmen, olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.