Olloclip lenzen, liggend

Olloclip is klaar voor de iPhone 7 (Plus)

Olloclip heeft nieuwe lenzen voor de iPhone 7 (Plus) aangekondigd, die te bevestigen zijn met een nieuw Connect-systeem. Daarmee moet het verwisselen van lenzen nog sneller gaan.

Olloclip heeft drie nieuwe sets lenzen voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus uitgebracht. Het gaat om de Active Lens Set ($120), Core Lens Set ($100) en Macro Pro Lens Set ($80). Deze zijn voorzien van verbeterde optica en maken gebruik van een nieuw bevestigingssysteem met de naam Connect.

Olloclip lenzen, liggend

Je kunt met dit systeem makkelijk de lenzen verwisselen, als ze maar wel geschikt zijn voor Connect. De Active Lens Set bestaat uit een telefotolens met 2x optische zoom en een ultra-groothoek van 155-graden die bedoeld is voor het fotograferen en filmen van actie. Het zal interessant zijn om te zien hoe de telefotolens samenwerkt met de optische zoom op de iPhone 7 Plus zelf.

Olloclip voor iPhone 7 Plus

De Core Lens Set bestaat uit een Fisheye, Macro 15x en Super-Wide-lens van 120 graden. Tenslotte bestaat de Macro Pro Lens Set uit drie losse macrolenzen waarmee je tot 7x, 14x en 21x kunt vergroten. Met de laatstgenoemde lens kun je volgens de fabrikant wel tot 100x vergroten als je het combineert met de digitale zoom van de iPhone zelf. Je kunt een pre-order plaatsen voor alledrie sets, zodat je begin november als eerste aan de beurt bent.

Olloclip-lenzen met iPhone 7

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 oktober 2016, 19:53
Categorie Accessoires
Onderwerp olloclip
Device iPhone 7 Plus

Actuele iPhone 7 Plus deals

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.