Olloclip iPhone 6

Olloclip introduceert lenzen voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Olloclip heeft een nieuw lenspakket voor de iPhone 6 getoond. Hierbij wordt een macrolens, wide angle-lens en twee macrolenzen geleverd.

Olloclip iPhone 6Lensmaker olloclip heeft een nieuwe 4-in-1 lens geïntroduceerd voor de iPhone 6. De nieuwe set heeft dezelfde speciale lenzen die we kennen van eerdere olloclip-lenspakketten, maar dan met een houder speciaal gemaakt voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De oude olloclips passen namelijk niet goed om het dunnere frame van de nieuwe iPhones.

De olloclip 4-in-1 Photo Lens heeft een fisheye- en een wide-angle-lens waarmee je foto’s en video’s kunt maken. Daarnaast worden er twee macrolenzen geleverd met een zoom van 10x en 15x. Je kunt de lenzen gebruiken met zowel de frontcamera als de iSight-camera van de iPhone 6.

De iPhone 6-versie van de olloclip is nog niet meteen te koop: je kunt hem alleen pre-orderen voor 80 dollar. Eind november worden de eerste exemplaren verstuurd. Je kunt echter ook even wachten tot de iPhone 6-olloclip in Nederland wordt verkocht: de Nederlandse Apple Store verkoopt doorgaans ook olloclip-lenzen.

De olloclip is niet de enige in zijn soort: de afgelopen jaren kwamen er steeds meer lenzen speciaal voor de iPhone bij. Voordeel van de olloclip is echter de bijbehorende app, die vertekeningen in sommige foto’s rechttrekt. Lees ook onze review van de olloclip.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2014, 13:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.