Olloclip en Incase Filmers Kit

Olloclip en Incase brengen samen Filmers Kit voor iPhone uit

Olloclip en Incase brengen samen een Filmer Kit uit, in een beperkte oplage van 2.000 stuks. Je zult moeite moeten doen om er eentje te bemachtigen.

Apple verkoopt al een tijdje een fotografiekit voor de iPhone. Olloclip en Incase hebben nu een nieuwe Filmers Kit uitgebracht, die alleen in beperkte oplage verkrijgbaar is. Niet online, je zult ernaar moeten speuren in de Apple Store.

Olloclip en Incase Filmers Kit

Olloclip en Incase maken Filmers Kit

Deze Filmer’s Kit bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Olloclip Core Lens Set (fisheye, super-groothoek en macro 15x)
  2. Olloclip Active Lens Set (telefoto & ultra-groothoek)
  3. Olloclip Pivot houder
  4. Incase opbergdoos

Incase levert dus de opbergdoos, terwijl Olloclip de inhoud levert, met name de vijf lenzen. De kit is bedoeld voor mensen met een iPhone 7 of iPhone 7 Plus. Het geheel kost 199 dollar en er worden slechts 2.000 stuks gemaakt. Dat maakt het wel heel lastig om er eentje te bemachtigen. Het is overigens wel een goede koop, want los kost de eerstgenoemde lenzenset $100, terwijl de actieve lensset $120 kost en de houder $50.

De opbergdoos (die normaal gesproken niet los te koop is) is hard aan de buitenkant en rondom voorzien van een ritssluiting. Binnenin zit schuimrubber om de onderdelen op z’n plaats te houden. Meer info vind je op de website van Olloclip.

Olloclip en Incase brengen samen Filmers Kit voor iPhone uit

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2017, 15:00
Categorie Accessoires
Onderwerp olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.