Reacties voor: Officiële biografie Steve Jobs ook naar het Nederlands vertaald

De biografie van Steve Jobs wordt ook in het Nederlands uitgebracht. Uitgeverij Spectrum brengt het boek op de markt voor 25 euro.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Zou mooi zijn mocht deze ook via de iBooks store verkocht worden….

  2. Heb de Engelse versie al besteld 😀 (à)

  3. Yea!! kopen kopen kopen! Maaruh Kan je er ook mee bellen?

  4. Voor mij toch de Engels talige versie. Dan hoef ik me ook niet te ergeren aan vreemde vertalingen en lees ik zoals het bedoelt is. Ik studeer in het engels, dus dat moet geen probleem zijn.

  5. Deze man zal wel een aardig levensverhaal hebben dat iedereen zal intrigeren.

  6. In het artikel over de biologische vader van Jobs gaven jullie ook al een link naar de vertaalde biografie. Is dus niet echt nieuws…
    Sterker nog, in het eerste artikel over de biografie ook al. Linkjes: [1] [2]

  7. Het viel mij op omdat ik hem via die link had besteld. Vervolgens ging ik zoeken naar de biografie mbv de zoekfunctie van bol, en toen zag ik de Engelse versie met hardcover staan. Heb toen snel die besteld 😉

    Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Jeroen — Vreemd. Die linkjes gingen voor zover ik kan nagaan eerst naar de Engelse versie, die ik nu niet meer kan vinden.Edit: ik begin nu aan mijzelf te twijfelen, maar heb de eerdere artikelen nu weer voorzien van de juiste link naar de Engelse hardcover en de Nederlandse versie. Vreemd.

    haha oke, ik was te snel met mijn oordeel 🙂

  8. Mooi dat hij ook in het Nederlands komt! Engels is geen probleem maar een heel boek lezen in het Engels hoeft voor mij ook niet… Leest toch ff wat fijner in je eigen taal!!

  9. Steve = een held.

    Hebben jullie vandaag ook de foto’s van Steve op AD.nl gezien? Hij ziet er echt slecht uit, logisch dat ie gestopt is.

  10. Die foto is een fotosoep..

  11. Zojuist ook de engelse versie besteld. Ik ben benieuwd. Ik hou het graag orgineel, dat leest toch net even anders dan een vertaling.

  12. Ik heb de fotos van steve ook gezien, het is gewoon eng hoe mager hij er uit ziet. AD heeft de fotos inmiddels verwijderd maar op DailyMail zijn ze nog te zien.
    (Red.) Link verwijderd – daar werken we niet aan mee.

  13. Mag ik vragen waarom jullie daar niet aan mee werken? Het is een nieuwsbericht wat op verschillende sites te lezen is, fotos van de vader van Steve worden hier op iPhoneclub wel groots neergezet maar een paparazzi foto van Steve zelf is taboe. Ik vind dit zeer opmerkelijk jongens!

  14. @Elevator: Dat is een hoax, nagemaakt, gephotoshopt. Als je goed kijkt en op internet zoekt kan je makkelijk alle foutjes eruit halen.
    OT: Lijkt me vet! Wil het graag lezen, ouders lief aankijken om te bestellen. Ik denk dat ik wel wat uit kan leren, als 15 jarige 😉

  15. @Elevator: De foto die jij poste (en nu verwijderd is) lijkt te zijn bewerkt met Photoshop door TMZ.

  16. Origineel geplaatst door Jeroen
    Die foto is een fotosoep..

    Waarom? Omdat Steve geen kanker heeft?

    Gezwets over fotosoep omdat iemand er niet al te fris meer uiziet… Waarom stopt hij anders als CEO van Apple, hij zegt zelf dat hij het niet meer aankan.
    Alvleesklierkanker genees je normaal gesproken niet meer van, hij heeft het kunnen rekken, maar de kans lijkt me aanwezig dat het einde nabij is….

  17. hoezo bewerkt met photoshop?
    Heb je daar een bron voor?
    Foto ziet er aardig echt uit.

  18. Ok mijn fout, ik neem mijn woorden terug. Sorry guys!

  19. Ik ga voor de hardcover Engelstalige editie! Heeft toch meer charme imho.

  20. Origineel geplaatst door ProXtron
    @Elevator: Dat is een hoax, nagemaakt, gephotoshopt. Als je goed kijkt en op internet zoekt kan je makkelijk alle foutjes eruit halen.

    De hoax is juist dat de foto nep is, maar goed, niks dan goeds over de Messias hier. Het boek is op Amazon.de goedkoper dan bij bol.

  21. Op micgadget.com staat overigens een nieuwe foto, van Steve in rolstoel. Het schijnt dat hij met vrouw en zoon zijn ouderlijk huis bij Paolo Alto aan het bezoeken was.

    Misschien is de biografie ook naar voren verplaatst omdat het zo slecht met hem gaat? Zou eerst pas in maart 2012 uitkomen.

    Misschien cru om te zeggen, maar het is zo wel een “complete” biografie van zijn hele leven.

  22. @Willem: Bol.com is nooit de goedkoopste. EBay wint altijd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.