Officiële biografie Steve Jobs ook naar het Nederlands vertaald

De biografie van Steve Jobs wordt ook in het Nederlands uitgebracht. Uitgeverij Spectrum brengt het boek op de markt voor 25 euro.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Cover biografie Steve JobsDe officiële biografie van ex-Apple directeur Steve Jobs wordt ook naar het Nederlands vertaald. Van de originele Engelstalige versie was al bekend dat die op 21 november 2011 gaat verschijnen. Het boek van auteur Walter Isaacson is geschreven aan de hand van ruim 40 interviews met Jobs en meer dan 100 gesprekken met familielieden, concurrenten, vrienden en partners. De Nederlandse versie van de biografie wordt uitgebracht door uitgeverij Spectrum en zal 25 euro kosten. Isaacson schreef eerder biografieën over wetenschapper Albert Einstein en de Amerikaanse politicus Benjamin Franklin.

In de biografie Steve Jobs worden alle mogelijke onderwerpen besproken. Jobs wil het boek zelfs niet vooraf lezen. Er zijn al meerdere biografieën over Jobs verschenen, allemaal zonder medewerking van de hoofdfiguur zelf. De officiële Engelse versie van Steve’s biografie zal overigens bijgewerkt zijn met Jobs’ recente ontslag. Of dat ook in de Nederlandse versie is aangepast is niet duidelijk.

Een voorbestelling plaatsen kan via Bol.com. De Nederlandstalige paperback kost €25,-. De digitale versie is €20,-. De Engelse hardcover-versie kost €28,99 en kan via deze link voorbesteld worden.

Lees ook: Officiële biografie van Steve Jobs al in november 2011 in de winkel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2011, 20:48
Categorie Apple
Onderwerpen biografie, nederland, steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.