Reacties voor: Nuance spraaktechnologie gevonden in vroege iOS 5-versie

In een vroege versie van iOS 5 zijn knoppen gevonden voor Nuance-spraaktechnologie. Je kan met een knop het toetsenbord de spraaktechnologie starten.

Reacties: 12 reacties

  1. Beetje late reactie want is al oud nieuws, heb dit van de week al gemeld in een reactie op 1 van jullie ios5 artikelen.
    En, ik snap dat “mogelijke samenwerking’ gedoe met Nuance niet, dit doet Apple al jaren! Zie de tts stemmen in ios, zijn ook van Nuance.
    Maar ik verwacht heus geen reactie, want jullie reageren nooit op goede tips.

  2. Origineel geplaatst door Ronald
    Beetje late reactie want is al oud nieuws, heb dit van de week al gemeld in een reactie op 1 van jullie ios5 artikelen. En, ik snap dat “mogelijke samenwerking’ gedoe met Nuance niet, dit doet Apple al jaren! Zie de tts stemmen in ios, zijn ook van Nuance. Maar ik verwacht heus geen reactie, want jullie reageren nooit op goede tips.

    zo kan het nog positiever?

    Ontopic: Ik hoop dat het in iOS 5 komt desnoods 5.1, want ik heb op mijn iPad helemaal geen spraakherkenning. En ik hoop natuurlijk op ondersteuning voor Nederlands, want die app ondersteund geen NL wel andere europese talen.

  3. Wat zijn de voordelen van spraakherkenning? Nou ja, ik zie ze wel als het perfect zou zijn. Maar aangezien dat vast niet zo zal zijn, twijfel ik een beetje aan het nut..
    Zoeken op Google met spraakherkenning is een leuke feature, maar echt handig is het niet.

  4. Als er iets iets waar ik naar uitzie is het dit. En ik hoop zo erg dat het ook in Lion komt.

  5. Het komt waarschijnlijk dan in 5.1 of 5.2 zodat die updates ook weer “revolutionair” zijn. Dan zal met 5.1 ook de iPhone 5 komen die dan alleen deze functies krijgt.

  6. Heel goed nieuws! Is dit al te activeren in de huidige beta? Ik draai ios5 voor 90% stabiel op m’n iPhone 4. Batterij is wel 20% sneller leeg.

  7. Ik kwam in iOS 5 al een functie tegen naast Selecteer, de knop Spreek uit, o.i.d.

    Is dat ook geen nieuwe feature? Nog nooit gezien namelijk.

  8. Ideaal voor smsen in de auto

  9. mijn broer heeft hem al een paar dagen en het is zoooo cool. maar er zitten wel een paar foutjes in wat wel weer minder is..
    maar dit wist iik al best lang

  10. Origineel geplaatst door jeroenHeel goed nieuws! Is dit al te activeren in de huidige beta? Ik draai ios5 voor 90% stabiel op m’n iPhone 4. Batterij is wel 20% sneller leeg.

    Ik heb het zelfde, ik hoop dat in beta 2 of zo het er wel bij zit

  11. ik heb 3gs 32 gb ios geinstaleert maar geeft steeds fout melding activeringsserver tijdelijk niet beschikbaar

  12. @tuvack: ios 5 beta 3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.