Reacties voor: NOS-app krijgt widget voor Berichtencentrum

De NOS-app voor iOS heeft nu ook een widget voor het Berichtencentrum. Hierin kun je snel de laatste headlines in de app langslopen, die je vervolgens met een tap opent.
Lees het complete artikel → NOS-app krijgt widget voor Berichtencentrum
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Onderwerpen

Reacties: 7 reacties

  1. Ik ben niet zo’n fan van de NOS-app, maar dit is leuk gedaan zo.

    Waar blijft overigens die update van de NU.nl-app? Die zou eerst eind 2014 komen, daarna begin 2015. Die zou geloof ik ook een widget krijgen in het Berichtencentrum.

    (Netjes dat jullie overigens het artikel aangepast hebben, gezien er twee widgets zijn en niet één zoals hier eerder stond).

  2. Ik vraag me iets af betreffende de NOS app, niet gerelateerd aan de widgets. Als je vanuit een nieuws item terug wilt naar het hoofd nieuwsoverzicht en je wilt swipen dan gaat dat erg moeilijk. Kan dat niet makkelijker/soepeler zoals bij de ‘back button swipe’ in Safari?

  3. Geweldig! Daar kunnen die knutselaars van nu.nl een puntje aan zuigen. Deze app is veel beter. Nu.nl luistert niet naar hun gebruikers (denk aan het portait-mode gedoe destijds).

  4. Sowieso complimenten aan de NOS. Altijd erg snel als het aankomt op innovatie in hun apps. Voor vrijwel alle denkbare platformen is er wel een app.

  5. De NOS app blijft een verademing in vergelijking met RTL en Nu.nl. apps.

    Het verbaasde mij dan ook dat de NU.nl app de publieksprijs heeft gewonnen bij de iCulture 2014 Awards. Ter info: de app heeft heel veel 1 ster waarderingen in de App Store.

    NOS ga zo door en wat een verademing, geen reclame. Ik betaal er graag mijn belastingcentjes voor 🙂

  6. Ziet er prachtig uit!

  7. Weer mooi gedaan van de NOS. En niet te vergeten; hun nieuwsvoorziening is ook altijd snel, to the point en begrijpelijk.
    Ook hun pagina 101 van de Teletekst-app is zo oud als de weg naar Rome naar blijft onverslaanbaar.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.