Reacties voor: Nomad Brush: schilderen op de iPad met een echt penseel

Nomad Brush is een penseel waarmee je op het scherm van de iPad kunt schilderen.

Reacties: 6 reacties

  1. Er zijn veel gebruikers die klagen over de zeer trage reactietijd tussen de ‘tekenactie’ en het zichtbaar worden op het scherm.

  2. Dat is bijzonder, klagen over iets dat nu gedemonstreerd wordt op de CES…

    Origineel geplaatst door dries6951
    Er zijn veel gebruikers die klagen over de zeer trage reactietijd tussen de ‘tekenactie’ en het zichtbaar worden op het scherm.

  3. @dries6951

    Afgezien van dit nieuwe product kun je een link plaatsen waar je dat gelezen hebt?
    Wie klaagt er, om welke App gaat het. Wordt er een stylus gebruikt of alleen de vinger? Etc.

    Met alleen jouw opmerking kunnen we niets.

    Ps. http://www.pengopaint.com/ heeft al een penseel voor de iPad.

  4. Het penseel komt pas in feb, maar de app is er al. Dus kunnen mensen best al klagen dat er een grote reactietijd in zit.

    Neemt niet weg dat het idee van het penseel erg aardig is, maar het staat of valt allemaal, afhankelijk van de totale uitvoering. En als er echt een lange periode tussen zit, lijkt me dat niet werkbaar.

  5. Dat de App er al is zegt niets. Het gaat om de interactie met deze penseel en een teken App, en daar valt nog niet over te klagen door gebruikers, want die zijn er nog niet.

  6. Origineel geplaatst door Stef
    @dries6951Afgezien van dit nieuwe product kun je een link plaatsen waar je dat gelezen hebt?Wie klaagt er, om welke App gaat het. Wordt er een stylus gebruikt of alleen de vinger? Etc.Met alleen jouw opmerking kunnen we niets.Ps. http://www.pengopaint.com/ heeft al een penseel voor de iPad.

    De app bestaat al langer, alleen de penseel is op de CES getoond. Lezen is moeilijk nietwaar? kijk ook eens in de app store voor comments 😉 met deze penseel zal de reactietijd niet toenemen imho

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.