Gerucht: Verizon gaat dinsdag iPhone aankondigen

Verizon heeft voor dinsdag een media-event aangekondigd, vlak nadat ze op de CES ook allerlei aankondigingen deden. De speculatie is dan ook: het gaat over de CDMA iPhone.

verizon iphoneVerizon heeft zojuist uitnodigingen rondgestuurd voor een persevenement, aanstaande dinsdag. Journalisten zijn uitgenodigd om in het Lincoln Center in New York te gaan kijken naar een presentatie van Verizon Wireless-president Lowell McAdam. Dat het evenement vlak na de CES wordt georganiseerd (waar Verizon ook een persbijeenkomst had), roept vragen op. De Wall Street Journal weet het al zeker: Verizon gaat de iPhone aankondigen. Ze baseren zich daarbij op “a source familiar with the matter.”

Volgens All Things D (onderdeel van de Wall Street Journal) zal Apple CEO Steve Jobs aanwezig zijn op het evenement. Normaalgesproken zou Apple zelf een dergelijke belangrijke productaankondiging organiseren. Maar volgens TechCrunch gaat het in feite niet om een nieuw product, maar om een variant op een bestaand product. Vandaar dat Apple de organisatie aan Verizon overlaat. De kans dat we informatie over de iPad 2 te horen krijgen is dan ook niet zo groot.

Eerder waren er ook al geruchten dat 11-1-11 een gedenkwaardige dag zou worden voor de Verizon iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2011, 3:35
Categorieën Apple, Geruchten, iDevices
Onderwerpen cdma, verizon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.