Reacties voor: Nokia’s nieuwe Bluetooth-speakers werken ook met toekomstige NFC-iPhone

Nokia heeft een Nokia Play 360 speaker gemaakt, die via Bluetooth en NFC werkt. Je kunt hem gebruiken op kantoor, thuis en op vakantie en hij komt voor 150 euro op de markt deze zomer.

Reacties: 17 reacties

  1. Lachen, alleen denk ik dat je voor 150 wel wat beters kan kopen

  2. twee stuks 300 euro

    Geef mij dan maar een drobo S5 wel iets duurder maar dan ook een prachtig geluid

  3. Wauw voor dat geld heb je een Airport Express (meer mogelijkheden én betere transfer kwaliteit dan Bluetooth) en een goed setje speakers (voor aan de airport express)

  4. Origineel geplaatst door Peter
    Wauw voor dat geld heb je een Airport Express (meer mogelijkheden én betere transfer kwaliteit dan Bluetooth) en een goed setje speakers (voor aan de airport express)

    Ja inderdaad. Denk echt niet dat het goed zal verkopen…

  5. Ik werk in een electro-zaak wij verkopen dus ook vanalles dat met audio te maken heeft, je zou verschieten hoeveel vraag er is naar simpele boxen voor de iphone, zonder dat er altijd stroomtoevoer nodig is, maar toch het valt dan ook op dat de meeste mensen niet meer dan € 50 er aan uit willen geven.

  6. 50 euro meer en je hebt een jambox van jawbone.

  7. Origineel geplaatst door Peter
    Wauw voor dat geld heb je een Airport Express (meer mogelijkheden én betere transfer kwaliteit dan Bluetooth) en een goed setje speakers (voor aan de airport express)

    ik heb nog nooit iemand met een router over straat zien lopen om muziek te kunnen luisteren..?

    ik zou toch voor de sony ericsson MBS-200 gaan, die is maar 20 piek en wat mooier…

  8. het word tijd dat nokia wat meer geld aan designers gaat uitgeven…

  9. Origineel geplaatst door patrick:
    ik heb nog nooit iemand met een router over straat zien lopen om muziek te kunnen luisteren..?

    ik zou toch voor de sony ericsson MBS-200 gaan, die is maar 20 piek en wat mooier…

    O sorry, had niet bedacht dat de doelgroep 14 – 16 jarigen is. Vandaar de prijs.

    ^^ maar oke: je hebt gelijk. Met deze speakers heb je alleen batterijen nodig. Ik vermoed echter dat ze gewoon voor thuis (afwisselend in de slaapkamer of studeerkamer of keuken) gebruikt gaan worden. En dus meestal gewoon ergens voor langere tijd neergezet worden.
    Just my 2 cnts.

  10. Vreemd dat je geen ‘set’ speakers krijgt. Desondanks vind ik het wel leuk om te zien dat er ook een positief ‘geluid’ te horen valt uit het Nokia-kamp.

    Ik vind het dan ook jammer dat die zin ‘De Finnen zijn zelf in ieder geval erg trots op hun vinding’ een beetje denigrerend over komt.

  11. Mogen ze idd echt trots op zijn.
    Volgende iphone moet gewoon een nfc chip bevatten.
    Dat word revolutionair

  12. Als Bose nou eens met z’n actie komt…

  13. Origineel geplaatst door iDriftKing
    Ik werk in een electro-zaak wij verkopen dus ook vanalles dat met audio te maken heeft, je zou verschieten hoeveel vraag er is naar simpele boxen voor de iphone, zonder dat er altijd stroomtoevoer nodig is, maar toch het valt dan ook op dat de meeste mensen niet meer dan € 50 er aan uit willen geven.

    Kun jij iets opnoemen dan van goede kwaliteit, op bijv een accu of batterijen die het llanger dan 1 uur uithoud? Mag wel duurder zijn dan 50 euro natuurlijk.

  14. Gelukkig maar!

  15. Iedere speaker werkt met de NFC-iPhone, alleen niet met die technologie. Als je dit niet bedoelt, verander dan de titel.

  16. Nokia is idd geen Apple wat gebruiksgemak betreft. Ondanks dat ik inmiddels mijn iPhone behoorlijk goed beheers is Nokia wel een stuk prettiger. Geen gekloot met iTunes en moeilijk gedoe op de pc. (nee, ik heb idd alleen appels op de fruitschaal)

  17. @flugeltje: ION Block Rocker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.