Reacties voor: Nokia CEO vindt iPhone nog steeds een niche-product

Het marktaandeel van Nokia in de VS is de afgelopen tijd gedaald van 20% naar 7%. Toch ziet Nokia's CEO geen reden om te leren van het succes van de iPhone. De iPhone is volgens hem niet meer dan een niche.

Reacties: 4 reacties

  1. Er waren voor de iphone alleen maar moeilijker, onhandige en niet erg functionele mobieltjes te krijgen(op een paar na). Tevens was goed internet op een mobiele telefoon ook helemaal nieuw.

    Nokia kan echt veel van apple leren. Ik voorspel dat apple over enkele jaren die 7% van nokia in handen zal hebben. Zeker als ze in de toekomst nog goedkopere modellen introduceren(ik zeg niet dat dat gebeurt hoor :p).

  2. naja, dat ze ook wat minder rommel verkopen, de helft van hun telefoons zijn maar net goed tot de garantieperiode voorbij is. Ze zouden beter terug rubberen laarzen gaan maken, past beter bij hun ingenieurs denk ik zo…

  3. Maar ik denk dat een Nokia telefoon toch een stuk langer mee gaat dan een iPhone! Nokia is meestal net dat beetje meer kwaliteit. Maar iPhone heeft de looks en de ultieme besturing. Toch slaagt geen een ander fabrikant er in om de besturing zo mooi te maken als de iPhone! (Vind ik!)

  4. Nokia hoeft echt niet te vrezen voor Apple. De zakelijke markt is sowieso meer Nokia minded en dat gelul over dat er nooit eerder goed internet op een mobiele telefoon was kan je ook naar de prullenbak verwijzen omdat Nokia al enige jaren een prima browser heeft op haar Symbian S60 telefoons. Zo kon ik jaren terug op mijn Nokia N80 al prima elke site openen die ik maar wilde zonder vervorming.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.