Auto rijdt over iPhone, geen schade dankzij Otterbox

De Otterbox 3000 Waterproof Box blijkt niet alleen bestand tegen water, maar je kunt er ook met een auto overheen rijden. De iPhone die in de Otterbox zit komt zonder schade door de test.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Auto rijdt over Otterbox met iPhone erinHet kan zomaar gebeuren: bij het instappen laat je de iPhone per ongeluk op het dak van de auto liggen. Je rijdt weg en komt er na een paar minuten achter dat je iPhone zoek is. Snel terug, om te zien of je iPhone nog op straat ligt. En inderdaad: daar ligt ‘ie nog… maar er komt op hetzelfde moment een andere auto aanrijden. Wilde armgebaren en geschreeuw blijkt niet genoeg: de bestuurder begrijpt niet wat je bedoelt en rijdt zonder pardon over je iPhone heen. Gelukkig komt deze ongeschonden onder de auto vandaan, want je hebt de Otterbox 3000 Waterproof Box.

De knalgele opbergdoos ter grootte van een lunchbox is veel groter dan de iPhone zelf en is voorzien van een flinke beschermlaag aan de binnenkant, zodat de iPhone niet alleen bestand is tegen auto’s, maar ook tegen vallen, schokken en stoten. Geschikt voor bouwvakkers, mensen die graag sporten (zeilen, surfen, skieën) en talloze andere situaties waar je iPhone aan gevaren blootstaat. De case is niet alleen in geel, maar ook in blauw, zwart en doorzichtig materiaal te koop. Hij kost $22,49.

Meer info: Otterbox
Via: iPhone Canada

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2008, 7:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen bescherming, otterbox, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.