AT&T opent Wi-Fi-portaal voor iPhone-gebruikers

AT&T heeft een speciaal iPhone-portaal opengesteld zodat je vanaf de zomer in de Starbucks ook met je iPhone kunt internetten op het draadloze netwerk.

AT&T Hotspot login pagina voor iPhoneStarbucks is een tijdje geleden overgestapt naar een andere Wi-Fi-aanbieder: T-Mobile werd aan de kant gezet voor AT&T. Voor buitenlanders heeft dat ook voordelen: je hoeft geen duur maandabonnement ($40) bij T-Mobile meer aan te schaffen als je een weekje op vakantie bent in de VS. Bij aankoop van een beker koffie kun je in de toekomst twee uur gratis internetten. Niet alleen op je notebook maar ook op je iPhone, want AT&T heeft zojuist een speciale inlogpagina voor de iPhone beschikbaar gesteld.


Je moet nog wel tot de zomer geduld hebben voordat je op 7.000 Starbucks-locaties gratis kunt internetten. De iPhone-inlogpagina is niet alleen in Starbucks beschikbaar, maar op alle AT&T HotSpot-locaties in het hele land. Er zijn verschillende manieren om in te loggen, onder andere met een prepaid-kaart, een abonnement, dagpas en coupons.

Via: David Chartier

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 april 2008 om 17:55
Categorie
iOS en iPadOS

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.