Reacties voor: Nog meer video’s werkende iPhone 6 opgedoken

In een reeks korte video's is een werkende iPhone 6 te zien. Op 9 september kondigt Apple waarschijnlijk de iPhone 6 aan.
Lees het complete artikel → Nog meer video’s werkende iPhone 6 opgedoken
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Volgens mij is dit dezelfde ‘lekker’?!

  2. Nog één nachtje slapen, en we weten het zeker!!! 😀

  3. Ziet er allemaal behoorlijk overtuigend uit.
    Ik kan alleen nog niet wennen aan die dikkere strepen op de achterkant. Ik vind het niet mooi en ik denk dat ik het nooit mooi zal vinden.
    Ik denk dat ik deze een jaartje uitzit tot de 6S. Eerst even in mijn handen en zak uitproberen. 😉

  4. noop dit wordt hem niet, zie geen verschil t.o.v. van mijn 4S. Hoewel het scherm wel groter is, blijft het “meer van hetzelfde”. Daarvoor heb ik geen 700 euro over…
    Eigenlijk best wel gelukkig, ik heb weer 700euro gespaard 🙂
    Dank je apple om de verleiding niet te groot te maken…

  5. @huplahoi: Grappig dat je oordeelt op uiterlijk van de telefoon. Qua design kun je rete moeilijk innoveren en daar ligt de kracht ook niet meer zoals bij de eerste iPhone. Functionaliteit is key nu. iOS 8 & Yosemite is super innoverend momenteel. Tel daar context aware devices bij op: alle apparaten weten van elkaar wat er gebeurt.. Health, betalingssystemen en smart homes. Hoeveel innovatie wil je hebben. Voor iedereen die nu roept: dat is er allang. Geef mij 1 voorbeeld van een hard- en software fabrikant die dat super goed werkend heeft. Ik ken er geen 1. Maar goed, ik volg ook geen tech dus misschien sla ik de plank mis. 😉

  6. @Bernard: Agree! Het uiterlijk is natuurlijk een factor wat meespeelt, het lijkt alleen alsof mensen vergeten dat we het over Apple hebben (ondanks het forum!). Apple is goed; klaar!!

    Design is over te twisten. Als iedereen de iPhone 6 lelijk vindt is voor mij de rij een stuk korter, alvast dank daarvoor 😉

  7. met hardware kun je het niet meer winnen het is allemaal een beetje van hetzelfde, met lekker werkende software heb je een voorsprong en daar ligt de kracht van Apple al vele jaren

  8. Iemand een directe link naar de filmpjes, zodat ik ze mobiel kan bekijken? Kom nu op een hele blije Chinese homepage..

  9. Toch aardig wat die Chinezen weer voor elkaar proberen te boksen, al hebben ze van scherpe video daar nog niet gehoord. Is waarschijnlijk niét met een iPhone gedaan. Ook vind ik die Chinese agenda geen verbetering. Toch lastig om naast je iPhone een woordenboek met 3000 karakters mee te zeulen :):)

  10. Helemaal eens met Bernard! Het is haast onmogelijk om ieder kaar te innoveren op uiterlijk. Ik kijk erg uit naar de samenwerking tussen ios8 en osx

  11. Hoewel we direct hebben gelinkt, stuurt de mobiele site je inderdaad door naar de voorpagina. Daar staat op het moment rechtsboven het artikel met de filmpjes.

  12. Hier staan alle video’s achter elkaar

  13. Ik ben nu al verliefd op de vorm. Eindelijk weer rond ipv vierkant. Eindelijk ergonomie na de fantastisch in de hand liggende 3. Ik heb een 4, 4s en 5 en ik vind het nog steeds een hele vreemde keuze om 90 graden hoeken te gebruiken voor een apparaat dat je in je hand houdt. De toestellen waren/ zijn geweldig in gebruik, maar de vorm heb ik nooit begrepen. Ik ben serieus blij als ik daar vanaf ben.

  14. Op al die video’s snap ik één ding niet, nog steeds maar 4 rijen icons, dit terwijl het scherm toch makkelijk 5 rijen icons moet kunnen hebben. Wat zie ik over het hoofd???

  15. Waarom word Passbook niet geopend vraag ik me steeds af.. Dit zou toch juist een van de betrouwbare nieuwe features moeten zijn van de iPhone 6 en iOS8..

  16. @Bernard: Misschien heb ik het verkeerd gesteld… voor mij voegt het niets toe aan wat ik heb (imac, macbook air, ipad 4 en iphone)
    En ik vind design van een product wel belangrijk, en het trekt mij af en toe over de streep om het te kopen. Hadden ze bv het design gebruikt van de macbook air om de iphone te maken, dan stond ik klaar.
    Ik hoef geen systeem die me constant volgt, mijn agenda syncen op verschillende toestellen is super en inderdaad alleen apple kan dit zo goed (zelfs met hotmail en googleagenda’s). Alleen de z10 van Blackberry kan dit ook, alleen kon je nadien niet meer het agenda-item veranderen van agenda.
    En ja, ik vind dat Apple superproducten heeft, anders zou ik ze niet voor zo’n slordige 4000euro sponsoren. Maar ik mag toch ook eens zeggen dat ik een product ‘lelijk’ vind?
    Als iedereen hetzelfde denkt, is er niemand die denkt…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.