iPhone 6 video

Nog meer video’s werkende iPhone 6 opgedoken

In een reeks korte video's is een werkende iPhone 6 te zien. Op 9 september kondigt Apple waarschijnlijk de iPhone 6 aan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 videoEen dag voor de iPhone 6-aankondiging lekken er steeds meer details naar buiten. Zo zijn er maar liefst 17 korte video’s gepubliceerd op het Chinese Miaopai, waarin een werkende iPhone 6 te zien is. De iPhone 6 lijkt sterk op de iPhone die afgelopen weekend in andere filmpjes werd getoond.

De afgelopen maanden zagen we voornamelijk onderdelen van de iPhone 6, maar nu lijkt ook het werkende toestel steeds meer op te duiken. Heel gek is dat niet: op dinsdag gaat Apple hoogstwaarschijnlijk de iPhone 6 aankondigen, waardoor de kans groot is dat er een aantal werkende exemplaren in het wild zijn. De 17 nieuwe video’s zijn rechtstreeks op Miaopai te bekijken. Open je de link op een iPhone of ander mobiel apparaat, dan word je echter naar de voorpagina van de site gestuurd. Op het moment van schrijven staan de video’s daar rechtsboven.

Apple’s grote evenement vindt dinsdag 9 september plaats om 19:00 uur. Niet alleen de iPhone 6 wordt verwacht: ook de iWatch en een betaaldienst staan mogelijk op de planning.

Via 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2014, 16:00
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.