iWatch 4

‘Onderdelen iWatch te zien in schematische tekeningen’

Op schematische tekeningen en een gelekte foto is het ontwerp van de iWatch te zien. Dit is de eerste keer dat de iWatch op foto's uitlekt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iWatch 1Op Reddit zijn mogelijke afbeeldingen van de iWatch verschenen. Het gaat voornamelijk om schematische tekeningen, waarin de behuizing en onderdelen van de iWatch worden getoond. Daarnaast is er een onscherpe foto van de behuizing verschenen.


In de behuizing van de iWatch zit een rond gat. Hierin zitten de sensoren van de iWatch, die in aanraking komen met je huid om bijvoorbeeld je hartslag te meten. Volgens de persoon die de foto’s lekte heeft de iWatch een multitouch-aanraakscherm en ondersteuning voor Siri. Dat laatste sluit aan op de afbeeldingen, waarin wordt verwezen naar een speaker en microfoon. Eén opmerkelijk detail: de iWatch zou geen Lightning-aansluiting hebben. De foto hieronder doet vermoeden dat het wellicht gaat om een micro-usb-aansluiting.

iWatch 10

iWatch 4Volgens de bron zal Apple in totaal twee modellen van de iWatch aankondigen, ieder in vier verschillende kleuren. Volgens eerdere berichten gebeurt dat mogelijk morgen al.

Op de schematische tekeningen is het logo te zien van Quanta. Dit is volgens geruchten één van de fabrikanten van de iWatch.
iWatch 2

iWatch 5

Tipgever: @ClaudioDekker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.