iculture-peilt
iCulture Peilt
iphone-6-mockup

iCulture peilt: Wat verwacht jij van de iPhone 6?

De iPhone 6 wordt bijna door Apple aangekondigd. Wat voor nieuwe functies zitten er volgens jou in de volgende iPhone?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iphone-6-mockup

De vermoedelijke iPhone 6-onthulling op 9 september is nog maar een paar dagen van ons verwijderd. En hoewel er flink wat details naar buiten zijn gedruppeld, is het altijd nog de vraag wat voor verrassingen Apple voor ons in petto heeft. Heeft Apple een paar denderende nieuwe functies ontwikkeld die niemand zag aankomen? Wie weet. We horen graag wat jullie van de iPhone 6 verwachten.

Eén nieuwe functie in de iPhone 6 kwam de afgelopen maanden voornamelijk voorbij: het grotere scherm. De nieuwe iPhone zou in een 4,7-inch en 5,5-inch-formaat worden aangeboden – maar je hoeft je geen zorgen te maken over éénhandig gebruik. Daarnaast kwamen er dit jaar bijzonder veel berichten voorbij over een NFC-chip. We kunnen er lang over blijven speculeren, maar we willen vooral jullie verwachtingen horen. Welke functies rekenen jullie dinsdag op? Je mag er maximaal vijf kiezen.

Onderstaande opties zijn gebaseerd op een aantal van de meest gehoorde potentiële iPhone 6-functies. Je leest er meer over in ons dossier over de iPhone 6.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2014, 20:06
Categorie Geruchten
Onderwerpen iculture peilt, iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.