Reacties voor: Nog meer bewijs voor 32GB iPhone

Vodafone heeft een e-mailbericht aan winkelpersoneel rondgestuurd, waarin ze aangeven dat de iPhone End-Of-Life is. T-Mobile adverteert op de Nederlandse Google-pagina's al met een 32GB iPhone.
Lees het complete artikel → Nog meer bewijs voor 32GB iPhone

Reacties: 36 reacties

  1. Heel erg toevallig allemaal! Er komt gewoon een 32 GB versie! ^^

    Succes

  2. Misschien houden ze de huidige 8GB zo, de 16GB gaat weg en er komt een 32GB voor in de plaats met langere batterijduur, betere camera enz.

  3. Ze gaan een stapje omhoog naar 16 en 32 GB (waarbij de 8GB misschien nog tijdelijk verkrijgbaar is) en daarnaast wordt de iPod Touch geüpdate naar 32 en 64 GB.. Apple heeft al eens aangekondigd dat ze deze altijd een stapje verder willen hebben.

    Die 32GB iPhone pak ik mooi mee als ie uitkomt 😀

  4. Dat er een 32GB versie komt kon je eigenlijk bij de introductie van de 3G al bekendmaken. Zo gaat het nou eenmaal. Het word altijd beter en meer.

    Kijk naar computers, camera’s, huizen, auto’s.. alles.

    Een 32GB gaat er sowieso komen, een 64GB zie ik volgendjaar ook nog wel komen.

  5. Pfft… Ik wil er één met meer RAM. Dat ding kan zo sloom zijn.

  6. @Jens: Wat is daar erg aan?

    @Doebadie: Steek er nog een op…

    Wel apart trouwens, klik je die advertentie op Google aan, zit je hier naar te kijken;

    The advertiser is not active.

    Plaats die ad dan niet! 🙂

  7. Ik krijg mn 16 gb al niet vol. Ik hoop op extra ram,hd filmen en nog meer luisteren naar de community. Het product is top,maar de concurrentie zit niet stil.
    Met Android sterk in opkomst en de Nokia N97 zullen ze mogelijk weer wat terrein uit handen moeten geven, want inmiddels kent de hele wereld de Iphone wel. Alleen met een sterk product blijf je nr1.

  8. Het google resultaat van t-mobile is toch een beetje twijfelachtig. Klik er maar op je zie staan :

    The advertiser is not active.

    en vervolgens een link naar tradedoubler.com

  9. Houdt dit in dat er op den duur alleen nog maar 32gb modellen worden verkocht?

    Ik heb eigenlijk al voldoende aan een 8gb model!

  10. Zoals hier al vaker wordt gezegd: De vraag is niet of hij er komt, maar wanneer.

    Ik maak me alleen zorgen over goede overstap mogelijkheden voor trouwe Apple klanten met een iPhone 3G.

  11. Origineel geplaatst door marcoooo
    Ik krijg mn 16 gb al niet vol. Ik hoop op extra ram,hd filmen en nog meer luisteren naar de community. Het product is top,maar de concurrentie zit niet stil.
    Met Android sterk in opkomst en de Nokia N97 zullen ze mogelijk weer wat terrein uit handen moeten geven, want inmiddels kent de hele wereld de Iphone wel. Alleen met een sterk product blijf je nr1.

    lol, ik heb 11 gb aan apps alleen….

  12. @albir: Hoe dan? Ik heb 2.5 gb aan apps, en heb totaal 156 apps er op staan ( 5 in de dock, 144 over 9 velden, helaas geen meer velden, en de rest gehide met sbsettings )

  13. Ik denk niet dat er iphone staat in de advertentie, maar lphone, de letter L dus. Er zijn meerdere trucjes om verboden woorden in affiliate links te omzeilen.

  14. Ja 11 gb aan app’s en maar 9 pagina’s voor je iconen.
    je zou je app’s gewoon via je wifi of 3g moeten kunnen syncen.
    Sorry als dit oftoppic is

  15. Als je zoekt naar “iphone 18gb” vind je ook net zoals bij 32gb een link naar t-mobile en krijg je “The advertiser is not active.”

  16. Origineel geplaatst door marcoooo
    Ik krijg mn 16 gb al niet vol. Ik hoop op extra ram,hd filmen en nog meer luisteren naar de community. Het product is top,maar de concurrentie zit niet stil.
    Met Android sterk in opkomst en de Nokia N97 zullen ze mogelijk weer wat terrein uit handen moeten geven, want inmiddels kent de hele wereld de Iphone wel. Alleen met een sterk product blijf je nr1.

    Als je HD gaat filmen, geloof me, dan krijg je hem wel vol!

  17. Origineel geplaatst door albir
    lol, ik heb 11 gb aan apps alleen….

    En met hoeveel van die apps doe je daadwerkelijk iets? Ik heb laatst mijn iPhone opgeschoont, er stond heel veel op wat ik er niet vanaf wou halen ‘omdat ik t vast nog een keer nodig had’, maar ik heb het nooit meer nodig gehad nadat ik het verwijderde. Ik heb nu 30 apps erop staan 😉

  18. hehe die afbeelding hierboven met het 32gb ‘blokje’ erbij is gewoon een Ipod touch..
    Ben benieuwd of die komt!

  19. Deze ‘nieuws’post is dus nu een vertaling van een gerucht op Macrumors, een screenshot van een iPod touch en een Google-search op iPhone 32 Gb met een foutieve link? Okaay..

  20. Origineel geplaatst door Limonadesiroop
    Deze ‘nieuws’post is dus nu een vertaling van een gerucht op Macrumors, een screenshot van een iPod touch en een Google-search op iPhone 32 Gb met een foutieve link? Okaay..

    Niet iedereen leest Macrumors omdat ze verwachten dat al het nieuws over de iPhone ook hier staat. Net als ik.

  21. Origineel geplaatst door Sander
    @albir: Hoe dan? Ik heb 2.5 gb aan apps, en heb totaal 156 apps er op staan ( 5 in de dock, 144 over 9 velden, helaas geen meer velden, en de rest gehide met sbsettings )

    categories is my best friend lol
    ik schat dat ik iets over de 400 apps heb…

  22. Origineel geplaatst door CengizMan
    Pfft… Ik wil er één met meer RAM. Dat ding kan zo sloom zijn.

    In dit stuk op macrumors wordt gesproken over 256 MB geheugen.

    Verder wel raar dat de 16 EOL wordt en 8 GB blijkbaar blijft. Op zich strategie natuurlijk om meer mensen richting de 32 GB te pushen door ‘het middelmaatje’ weg te halen.

    @marcoooo: een sterk product hoeft niet ‘nieuw’ te zijn (zoals Android). De iPhone heeft bewezen een sterk concept te bieden wat interessant is voor een hoop partijen. Daarnaast gaat Apple zich (logischerwijs) richting de mobiele gaming en (HD?) performance begeven. Hiermee bieden ze extra mogelijkheden aan en boren ze extra potentiële kopersgroepen aan. Een soort van Business Edition met zakelijke toepassingen en mogelijkheden zou ze ook niet misstaan. Daar zouden ze best wat meer aan mogen doen.

  23. Tradedoubler is een smerig spelletje aan het spelen. Omdat het geregistreerde domein http://www.T-Mobile.nl is, denk je gewoon bij T-Mobile Nederland terecht te komen. En daarvan is de url http://www.t-mobile.nl (let vooral op de hoofd- en kleine letters). Ik kan me zo voorstellen dat T-Mobile hier actie op gaat ondernemen (tenzij ze er vanaf weten :-))

  24. AAAH nokia 6121 ook niet meer beschikbaar!

  25. Origineel geplaatst door JWVD
    Origineel geplaatst door LimonadesiroopDeze ‘nieuws’post is dus nu een vertaling van een gerucht op Macrumors, een screenshot van een iPod touch en een Google-search op iPhone 32 Gb met een foutieve link? Okaay..Niet iedereen leest Macrumors omdat ze verwachten dat al het nieuws over de iPhone ook hier staat. Net als ik.

    Dat bedoel ik dus. Komt iPhoneclub eens met een eigen ‘gerucht’, klopt er geen hol van.

    Ik kan mezelf ook wel de grootste iPhone-site van Europa noemen door alle andere iPhone-sites te citeren of te vertalen. Maak er dan een iPhone-app-reviewsite van ofzo, dit slaat echt nergens op.

  26. Origineel geplaatst door Robin
    Zoals hier al vaker wordt gezegd: De vraag is niet of hij er komt, maar wanneer.Ik maak me alleen zorgen over goede overstap mogelijkheden voor trouwe Apple klanten met een iPhone 3G.

    Geef T-Mobile of Apple daar ‘ns een goede reden voor? Als je vorig jaar het toen nieuwste toestel van Nokia kocht (lees: kreeg) icm een 2-jarig abonnement, verwacht je dan nu tussentijds een aantrekkelijk aanbod te krijgen om het nú nieuwste toestel van Nokia te krijgen???

    Keep dreaming!

  27. Hmm, dilemma:

    Volgende week DO/VR een 8 of 16gb kopen in BE, of wachten!?!?!? Misschien nog belangrijker: Hoelang wachten?

    Thanks!

  28. Waarom niet gewoon een iphone met 1 terrabyte?
    Ben je van al het geneuzel af!

  29. Ok wat moet ik doen 4 sept loopt mijn contract (HI) af als die niet komt op begin juni. Ik Wil juist de iphone voor me mobile me account 🙂

  30. Ik denk dat ze het merknaam in Google hebben kunnen krijgen door van de I een hoofdletter te maken. Het is namelijk geen Iphone maar een iPhone.

  31. Zoals al eerder gezegd. De 32 GB is er allang, ligt al in in een opslag in “ergens” in Nederland…

  32. Kan ik hem straks inruilen?

  33. Origineel geplaatst door Pascal
    Origineel geplaatst door RobinZoals hier al vaker wordt gezegd: De vraag is niet of hij er komt, maar wanneer.Ik maak me alleen zorgen over goede overstap mogelijkheden voor trouwe Apple klanten met een iPhone 3G.Geef T-Mobile of Apple daar ‘ns een goede reden voor? Als je vorig jaar het toen nieuwste toestel van Nokia kocht (lees: kreeg) icm een 2-jarig abonnement, verwacht je dan nu tussentijds een aantrekkelijk aanbod te krijgen om het nú nieuwste toestel van Nokia te krijgen???Keep dreaming!

    Idd, ik snap ook niet waarom iedereen hier hoopt op een regeling, lijkt me erg sterk dat dat er ooit komt. En voor degene waarvan de iphone plotseling gehad o kapot is oid bewaren ze vast nog wel een partijtje 3g toestellen zodat ze hun niet de nieuwere hoeven te geven.

  34. Merknaam verbod is inmiddels al weer ingetrokken op Google Adwords meen ik mits je niet de concurrent bent van dit merk en het dus ook echt zelf levert.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.