Oasis en Franz Ferdinand op iTunes Live, iDays in Nederland

In Londen kun je gedurende de maand juli terecht voor iTunes Live. In Nederland worden ondertussen de iDays georganiseerd, bedoeld voor mensen die willen overstappen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes liveAls je plannen hebt om de komende weken naar Londen te gaan, dan kun je dat het beste ergens in juli plannen. Dan vindt namelijk in Londen het iTunes Live-festival plaats, met 50 artiesten waaronder Oasis, Franz Ferdinand, Flo Rida, Kasabian, Paolo Nutini, Snow Patrol en The Saturdays. Alle optredens zullen worden opgenomen en via 22 wereldwijde iTunes Stores worden verkocht. Gedeeltes van optredens zijn ook te zien op de Britse radio- en tv-stations.

iTunes Live vindt plaats tussen 1 en 31 juli in The Roundhouse (Camden), een soort Britse variant van de Gashouder bij de Westergasfabriek. De radiozender XFM geeft gratis tickets weg.

Dichter bij huis organiseert Apple Nederland ook iets: de iDays. Dit is een evenement bij alle Apple Premium Resellers in Nederland, dat plaatsvindt op 28, 29 en 30 mei 2009. Het zijn drie dagen met aanbiedingen en demonstraties van bijvoorbeeld iLife ’09 en Leopard. De focus ligt op mensen die willen overstappen naar de Mac. De adressen zijn online te vinden. Helemaal hip heeft Apple er ook een Twitter-account voor geopend; @iDays. Voor iTunes Live is daarentegen een Facebook-pagina geopend. Dit is de Europese versie van de Facebook-fanpagina waar we gisteren over schreven.

Meer informatie: iTunes Live en iDays

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 23:58
Categorieën Apple, Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.