Nog meer bewijs voor 32GB iPhone

Vodafone heeft een e-mailbericht aan winkelpersoneel rondgestuurd, waarin ze aangeven dat de iPhone End-Of-Life is. T-Mobile adverteert op de Nederlandse Google-pagina's al met een 32GB iPhone.

32GB iPhone 3GDe mobiele operators gaan helemaal los met nieuwe iPhone-geruchten. Vodafone heeft een e-mail aan het winkelpersoneel gestuurd, waarin staat dat de 16GB iPhone de fase ‘End-Of-Life’ bereikt. En T-Mobile adverteert al met een 32GB iPhone in de zoekresultaten van Google.

Allereerst het e-mailbericht van Vodafone:
iphone 16gb eol

Tipgever Niels zocht in Google.nl naar een 32GB iPhone. Bovenin beeld zag hij een gesponsorde link van T-Mobile Nederland voor een iPhone 32GB:

Het blijkt om een affiliatelink te gaan via affiliatenetwerk Tradedoubler en dus niet een directe advertentie van T-Mobile zelf. Onze excuses dat wij dit niet eerder zelf hebben opgemerkt. Loos alarm voor wat betreft T-Mobile dus. Vreemd is wel dat het deze ‘adverteerder’ gelukt is om het woord iPhone in een Google-tekstadvertentie te gebruiken, want dat merk-keyword staat al een tijdje op een verboden lijst voor wat betreft Google Adwords.

32gb iphone t-mobile

Vreemd aan het Vodafone-verhaal is dat er niet wordt gesproken over het afschaffen van de 8GB iPhone.

Eerder meldden we vandaag al dat T-Mobile Oostenrijk tijdelijk een placeholder voor de 32GB iPhone op de website had geplaatst onder het kopje “Wordt verwacht”.

De gekozen openingsafbeelding is uiteraard van de iPod touch en is hier gebruikt als ‘artistieke vrijheid’

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2009, 17:52
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen t-mobile, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.