Nike FuelBand SE eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar

De Nike FuelBand SE is na zeer lange tijd ook in Nederland verkrijgbaar. De slimme activiteitentracker is er in meerdere kleuren.

FuelBand SE kleurenDe Nike+ FuelBand SE werd maar liefst driekwart jaar geleden geïntroduceerd, maar is nu dan toch eindelijk ook in Nederland te bestellen. De ‘nieuwe’ activiteitentracker van Nike is een kleine verbetering ten opzichte van de eerste variant: hij is in meerdere kleuren verkrijgbaar en houdt je activiteiten beter in de gaten.

De FuelBand SE maakt gebruik van Bluetooth 4.0 om met je iPhone te verbinden. Dat is zuiniger dan een gewone Bluetooth-verbinding. Daarnaast hoef je de instellingen van je iPhone niet in te duiken om het accessoire te verbinden. Dit kan gewoon vanuit de Nike+-app. Eenmaal aangesloten vertelt de FuelBand SE aan de app hoeveel je op een dag beweegt, zodat je inzage krijgt in al je bezigheden.

De introductie van de FuelBand SE in Nederland voelt wat gek. De kans is immers groot dat iedereen die de activiteitentracker graag wilde hebben, hem inmiddels wel via een andere website heeft geïmporteerd. Minder fanatieke geïnteresseerden hebben in de tussentijd een alternatief kunnen bestellen dat wel in Nederland verkrijgbaar is, zoals de Fitbit Flex. Daar komt nog eens bij dat Nike wil stoppen met fitnesstrackers. Hoewel de FuelBand SE gewoon blijft werken, is het waarschijnlijk niet een accessoire dat lang ondersteund zal worden.

Ben je alsnog geïnteresseerd in de Nike FuelBand SE, dan kun je hem bestellen op de website van Nike. Hij kost daar 99 euro. Verzending is gratis.

Via Numrush

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2014, 16:07
Categorie Accessoires
Onderwerp nike

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.