Reacties voor: Night Shift werkt niet op oudere Macs

Night Shift werkt niet op oudere Macs. Maar hoe zit het precies en op welke modellen werkt het wel en niet? iCulture zocht het voor je uit.
Lees het complete artikel → Night Shift werkt niet op oudere Macs
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Natuurlijk heb ik ene van 2011 e 🙄😑

  2. Dan kan je altijd f.lux downloaden!

  3. Die nighshift mode van macOS is leuk, maar F.lux doet dit toch echt een stap beter. Je kan uitzonderingen maken voor bepaalde programma’s en de cyclus wordt bepaald aan de hand van je locatie, zodat je zonder problemen het hele jaar door precies met zonsondergang je scherm ook begint te verkleuren.

  4. F.lux werkt perfect ook voor mij

  5. F.lux werkt idd prima, maar waarom moet Apple weer onnodige restricties opleggen?! Met F.lux is er aangetoond dat het ook op oudere modellen kan werken, maar Apple moet zijn klanten weer forceren om nieuwe hardware aan te schaffen om hiermee zijn eigen zakken weer te kunnen vullen. Ik betaal dan liever jaarlijks voor de OS!

  6. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  7. Net getest op me oude mac pro early 2008 , en get werk . Komt denk ik omdat er een Nvidia GTX 680 4gb in zit , die ondersteund metaal en 4K

  8. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.