Reacties voor: Nieuwe iPhone SDK beta 5 beschikbaar

De vijfde beta van de iPhone SDK is beschikbaar. Daarin zijn kleine wijzigingen te herkennen, maar grote nieuwe ontdekkingen zijn nog niet gedaan.
Lees het complete artikel → Nieuwe iPhone SDK beta 5 beschikbaar

Reacties: 6 reacties

  1. Ik ben wel benieuwd hoe mijn dataverkeer gaat zijn na de 2.0 update.. ik hoop dat de push functionaliteit niet extreme data verkeer gaat krijgen. ( neem aan dat er een soort polling is ofzo? )

    En waarom is er weer het 15, 30 , uur concept gekozen en niet een zelf te definieren…. zo moeilijk is het toch niet om een scroller te maken?? of gewoon een txt veld?

  2. Hi Mark,

    Heb jij de 2.0 software gedownload en geinstalleerd? Met welke versie? En wat doe je dan als hij “over datum” gaat?

  3. @miel het is pas echt intressant het te installeren als je of een bedrijf hebt met een exchangeserver of al wilt beginnen met het ontwikkelen van software voor de iPhone. Anders zou ik gewoon even wachten tot de echte versie.

  4. Vergeet er niet even bij te vermelden dat je een geregistreerd iPhone developer moet zijn om te kunnen downloaden.

  5. Thank you

    Thank you for registering as an iPhone Developer. You will receive an email to complete your registration. Simply click the link within the email to access the Free SDK.

    If you would like us to resend you this email or send it to a different email address, please click here.

  6. I snap… Wij hebben exchange klaarstaan… Vraag me af of je naast je calendar op je exchange ook je prive calendar kunt behouden…

    Weet iemand hier het antwoord op?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.