Ivyskin introduceert XyloT2 Special Edition

Ivyskin heeft de XyloT2 Special Edition case geïntroduceerd, een beschermende plastic case voor de iPhone met een bijzondere krasgevoelige coating.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ivyskin yellowivyskin introduceert de XyloT2 Special Edition cases voor iPhones en iPods. De fabrikant noemt het zelf “the finest in sleek durable protection”, maar wij zien niet meer dan een plastic case, die goed rondom de iPhone sluit. De case die zo te zien maar een paar millimeter dun is, is verkrijgbaar in vier kleuren: Modena Yellow, Raz Red, Royal Blue en Jet Black.

Ivyskin roodZe zijn gemaakt van hard plastic met een touchscreen-vriendelijke schermprotector. Ivyskin noemt dit Touch Through, waarmee je scherm niet alleen beschermd is tegen krassen, maar ook nog volledig te bedienen.

De coating van de gele, blauwe, rode en zwarte case zijn ook voorzien van een krasbestendige coating. Die wordt er in een atmosferische kamer in vloeibare vorm opgespoten en waarna de fabrikant er een ultraviolette lamp op zet. Dit levert een case op die zeer krasbestendig is.

Meer info: Ivyskin

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 mei 2008, 22:04
Categorie Accessoires
Onderwerpen edition, hoesje, krassen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.