Reacties voor: Nieuwe iPad verkrijgbaar in Nederlandse online Apple Store

De nieuwe iPad is vanaf vandaag te bestellen via de Nederlandse en Belgische online Apple Store. Een bestelde iPad wordt na 1 of 2 weken bij je thuisbezorgd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Ik lees dat de apps fors groter worden door het ‘retina-geschikt’ maken. Betekent dit dat het 16gb model al snel te klein is als je een beetje apps erop hebt staan?
    Dit geldt overigens ook voor de oude iPads want je ontkomt bijna niet aan het upgraden van de apps.

  2. 3G model? Denk 4G, wat alleen niet te gebruiken is in Nederland.

  3. Anders rij even naar Oberhausen (mocht je in het zuiden wonen) dan kun je de avond van te voren om 9 reserveren (geld voor alle apple stores in duitsland) en haal hem de volgende dag op. Eergisteren 5 meegenomen. Meer dan voldoende op voorraad en bijna geen rij. Succes

  4. Ik heb em gewoon besteld via de onlinestore van apple in BE. Er zit niet super veel haast achter en ik heb ook geen zin om aan te schuiven in rijen ofzo..

  5. @DD:
    Ik verwacht dat dit na het weekend ook gewoon kan bij de nederlandse Apple store.

  6. Heb zelf de 32gb Wifi versie besteld bij de online apple store in the US. Amerikaanse collega neemt hem volgende maand mee voor me.
    Heb ook geen haast aangezien mijn iPad2 nog prima voldoet. 🙂

  7. Vanmorgen besteld bij icenter online. Net mailtje gekregen dat hij vandaag nog de deur uit gaat

  8. Heb net een ipad 64gb wit met 4g bij mediamarkt zmeer , heel veel vooraad , maar meer wit dan zwaart

  9. @Jos,
    Ik had een 16 gb iPad 1st gen, maar door het retina geschikt maken van allerhande Apps gaf hij vorige week al een keer aan die je vol was, terwijl ik daarvoor ong 1,7 gb vrij had.
    Heb daarom nu wel een 32 gb verzie gekocht.

  10. Origineel geplaatst door Jos
    Ik lees dat de apps fors groter worden door het ‘retina-geschikt’ maken. Betekent dit dat het 16gb model al snel te klein is als je een beetje apps erop hebt staan? Dit geldt overigens ook voor de oude iPads want je ontkomt bijna niet aan het upgraden van de apps.

    Heb de mijne vannacht gehaald bij Dixons. Waar ik aan mijn ipad1 16GB ruim genoeg had, is mij new ipad 32GB al bijna vol. Maar het meeste is muziek en foto’s. Moet ik toch maar iets selectiever worden denk ik.

  11. Heb mn 64gb/4G versie ook al te pakken sinds deze morgen via de Switch in Gent 🙂

  12. In newyork kosten ze 515€ + 8 %!tax

  13. Heb alle 64Gb wifi + 4G NiP’s gekocht voor €713 per stuk in Zurich vorige week door de lage btw in Zwitserland

  14. Ik heb de nieuwe iPad. Maar achteraf loont het zich niet. Beeld is mooier. Maar iPad wordt inderdaad warm,en stopt met opladen als er te veel gedaan wordt. En stopt vanzelf met sommige Apps.(die moet je weer opnieuw starten dan).kleine update dus maar..

  15. Heeft de iPad 64 gb 4g ook 3G aan boord ?

  16. @Vito: Nogal logisch lijkt me, anders gaan ze hem hier toch niet verkopen 😉

  17. En wat hebben wij aan deze info? Stoer?

    Origineel geplaatst door Poor1Heb alle 64Gb wifi + 4G NiP’s gekocht voor €713 per stuk in Zurich vorige week door de lage btw in Zwitserland

  18. Heb hem gisteren bij Saturn gehaald, super scherm dat retina, heb gelukkig geen last van al die vreemde dingen waar je overal over leest (Wifi, smartcover die niet werkt, extreme warmte etc.). Ik heb wel uit voorzorg een 32 i.p.v. 16GB versie genomen, mijn iPad 2 zat namelijk al bijna vol.
    Dat de batterij er langer over doet om op te laden is voor mij geen bezwaar, doe dat toch meestal ‘s nachts.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.