Reacties voor: Nieuwe iPad vandaag afgeprijsd naar 444 euro bij Media Markt

De nieuwe iPad kost vandaag slechts 444 euro bij Media Markt, in plaats van de gebruikelijke 479 euro. De actie geldt alleen vandaag bij de webshop en alle filialen van Media Markt.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Nou, wauw wat een aanbieding, wel 7% korting, poeh, nou ik ga het meteen halen hoor…

    Volgens mij heeft Apple ook afspraken met leveranciers over acties, want echt goed acties met forse kortingen kom je bij Apple zelden tegen. Misschien iets om te laten onderzoeken en boetes uit te delen, dit is geen vrije concurentie meer.

  2. Wij kochten hem enkele weken geleden met 10% korting bij de Saturn in Hoofddorp. Die korting gold toen gewoon voor alle modellen. Was een aanbieding via Twitter.

  3. Hahaha boetes uitdelen muhahaha

  4. Ik vind het best een goede actie hoor… kan je mooi een smart cover voor aanschaffen of zoiets. Beter iets dan niets 🙂

  5. Wachtwn tot de btw vrij aktie er is, scheelt meer.

  6. Dat is exact dezelfde prijs als laatst die refurbished modellen via groupon! Even controleren als je hier op in wilt gaan!

  7. @Civman: Hoef je niet doen hoor. Apple producten zijn altijd uitgesloten bij de BTW-vrij actie.

  8. bij saturn hoofddorp krijg je standaard 10% korting
    op de nieuwe ipad en ipad 2 standaard voor 349€

  9. @Danielle: is niet helemaal waar alleen iPad/iPod/accessoires zijn uitgesloten, macbooks en imacs doen wel mee aan die actie.

  10. Dan is aanbieding bij dixons nog beter vind ik, €459,- met 3 jaar garantie…

  11. Origineel geplaatst door Nico
    Dan is aanbieding bij dixons nog beter vind ik, €459,- met 3 jaar garantie…

    Pff. Als ze nou een volledige garantie boden dan werd het interessant. Batterij valt er niet eens onder! Dan neem ik nog liever Apple Care!

  12. Origineel geplaatst door Nico
    Dan is aanbieding bij dixons nog beter vind ik, €459,- met 3 jaar garantie…

    Zelfs 439 bij Dixons zie ik net. Alleen vandaag en morgen.

  13. Origineel geplaatst door Munters
    Dat is exact dezelfde prijs als laatst die refurbished modellen via groupon! Even controleren als je hier op in wilt gaan!

    Hoezo controleren?? Alles wat je koopt waar dan ook moet je controleren, dus hier ook. Helemaal krasvrij zowel de voor- als achterzijde. De iPad zit in een originele Apple doos compleet ingesealed! Gewoon 2 jaar garantie met de gebruikelijke uitzonderingen! Heb bij de MM eerst de iPad1 gekocht, 2 jaar zonder problemen gefunctioneerd. Nu de nieuwe 32Gb aangeschaft en uit de doos meteen geïnstalleerd uiteraard. Zelfs als hij de 1e week sneuvelt (door aanwezig gebrek) krijg je meteen een nieuwe is mij verzekerd!! Ik heb zelf nooit problemen gehad met service en garantie bij de MM. hoewel ik ook andere verhalen ken.

    Refurbished of niet (kan me trouwens niet voorstellen dat hier na de introductie al refurbished modellen liggen) hij is gewoon nieuw!

  14. Origineel geplaatst door Civman
    Wachtwn tot de btw vrij aktie er is, scheelt meer.

    Ja 12% geen 19%, reken maar na.

    Origineel geplaatst door John
    Origineel geplaatst door NicoDan is aanbieding bij dixons nog beter vind ik, €459,- met 3 jaar garantie…Pff. Als ze nou een volledige garantie boden dan werd het interessant. Batterij valt er niet eens onder! Dan neem ik nog liever Apple Care!

    Apple Care hahaha! Wat een vergelijking! Daar betaal je gewoon voor iets waar je sowieso al recht op hebt. O.k. Je krijgt iets meer service dan gebruikelijk, (niets eens altijd) maar daar betaal je dan ook voor.

    @ipadclub: wel bedankt voor de tips, dit zijn wel nuttige tips voor het geval je er tocch eentje wilt kopen!

  15. @Alex: Dan denk ik toch dat je de voorwaarden van zowel het consumentenrecht (daar heb je het dan over?) en Apple Care nog eens na zou moeten lezen. Ik ben geen Apple Care fan, zeker niet voor bepaalde producten maar het geeft je wel drie jaar (voor de computers en laptops dan) een volledige garantie. Kabels, batterij, interne schijf en dvd-speler vallen daar dan ook onder. Dit is niet het geval bij het consumentenrecht. Dat overigens maar een jaartje extra op je fabrieksgarantie is.

  16. Waarom altijd zo zeuren… Wees blij dat ze aanbiedingen hebben! Ze hadden ook niets kunnen doen

  17. Ik wil een iPad 3 meenemen voor een kennis in Turkije omdat ze daar tweemaal zo duur zijn. Maar de vraag is kun je de taal aanpassen in het Turks. Kan dit niet dan eventueel in het Duits. Dit is natuurlijk zeer belangrijk want anders heeft deze kennis er niks aan helaas dan.

  18. Weten jullie al iets meer over de iPad Mini?

  19. @hans janssen: Geen probleem, er zitten tientallen talen op. Het maakt niet uit in welk land je een iPad hebt gekocht, Turks zit erop en is gewoon via de instellingen te kiezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.